Tuesday, April 5, 2011

buku mr bean

nama buku ni handbook for writers. tapi aku ngn kwn2 aku panggil buku ni buku mr bean. alasan sbb kulit depan ada gambar keta lebih kurang keta mr bean hehehe



cuba tengok.. tak sama ker??hahaha

p/s: klu hijjah tak tya pasal APA style rasanya aku tak ingat aku ada buku mr bean nih :P

7 comments:

  1. i missssssssssssssssssssssss this book! :)

    ko tau, aku belagak gila bila orang tanya pasal APA atau MLA untuk buat citation.

    yela, course kita siap ada SATU SUBJEK KHAS untuk belajar citation saja. hahahahahaha.

    ReplyDelete
  2. perghhh.. patutla terer berblogging korang ye.. siap blaja 1 subjek khas.. *tabik spring toing toing*

    ReplyDelete
  3. epalejau:
    dlm byk2 buku kita dri dip sampai dgree aku paling suka buku mr bean ni hahaha..

    ko belagak2 tu ko ingt tak camna nk buat klu org tya on the spot??aku kena buka buku balik tau kehkeh..

    tp mcm ko gak ler aku bangga bila org tya apa tu APA/MLA sbb kita ada subjek khas oo kuikui...


    nad:
    errr terer beblogging tu rasanya sbb suka buang masa hadap tenet kot nad hahaha

    ReplyDelete
  4. buku ni paling semangat nak guna sbb cantik..pdahal isi dlm nyer..memeningkn..hahaa

    ReplyDelete
  5. ms lolliyana:
    tu pasal.cantek tu luaran dan kaler2 pages dia..content dia mau tekial2 gak kot nk ingat..aku sampai skrg konpius untuk tajuk kena pagkal hurup tiap ayat tu hurup besar ka kecik??kuikui

    ReplyDelete
  6. stickynote n lolliyana: kecantikan tu pnting tuk tarik minat kita...tp seyes la buku ni mmg cantik tertarik kan...

    ReplyDelete
  7. chenta MIA:
    cantek dan tetarik tak semestinya kita rajin menelaah kahkah..tp ya buku ni cantek ehehhehe...

    ReplyDelete