Wednesday, April 27, 2011

“Tanpa keberanian mimpi tidak bermakna”


Tanpa keberanian mimpi tidak bermakna




wah pinjam ayat filem soal hati. motif , letak gambar lak tu :D..fuyohhhhh cita zaman aku sekolah lagi nih. ingat la yer klu bab2 lagho nih kehkeh. aku teringat ayat tu sbb aku ada impian yang aku nak sangat buat tp sampai arini aku tak buat-buat sbb aku tak berani.

aku teringin sangat nk buat sejak hari pertama aku jadik librarian. ni dh masuk 2 tahun 4 bulan dh tp tak jugak ada peluang nk buat.

aku sebenarnya kan teringin sangat nak bagi kat bos aku notis resign 24 jam mcm org lain selalu buat tu hahaha.

depa berani la sbb dapat kerja lain dh. tapi aku tak dak keja lain menunggu. so mana nk berani resign bodo-bodo gitu jer even hati berontak nk buat..ya tak??:D


p/s: entry versi meroyan dlm tak nak tunjuk sebenarnya nih hihi


4 comments:

  1. kahkahkah.meh sini akubg pinjam aku punya berani.sure lepas ni ang tak berani mintak lagi ;p

    ReplyDelete
  2. err terus tak berani nak mintak lepas baca komen hg ni hahaha

    ReplyDelete
  3. aku nak nasihat kat ko pun, aku sendiri tak abis2 meroyan kat sini dengan kerja aku..kalau la leh tuka kerja kejap2, nak gak bagi ko rasa kerja aku ni..dan aku nak gak rasa kerja ko..kan?

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    last2 sama2 jadik xbetul hahaha..xpa la had..ko maintain ja keja ko skrg ni..better byk dari keja aku..

    ReplyDelete