Saturday, May 14, 2011

entry gigih nak update

mula-mula aku nak cakap aku tak tau mana pergi semua komen2 kat entry aku yang bawah tu..lepas blogger jadik normal balik ni komen-komen tu hilang. tak tau la orang lain sama kes ke tak tapi aku punya mmg tak dak, hilang terus kecuali yang tiga tu jer. yang lain tak tau pergi ke mana..

then aku dah kembali aktif jadik vampire. yezzaaaaaa aku dah ada charger baru muhaha..yang aku sengalnya tu kan si epalejau tu. time aku xleh online gigih sms aku suruh online. ni aku dah buleh online tak dak plak batang hidungnya. mana ko pergi hadrawati oii?? kursus ker??orang lain aku tau 'sibuk' sekarang, tu pasal diam menyepi jer..aku pun malas la nak mengacau kihkih

so motif malam ni??mcm biasa tak dak idea nk merapu tapi gigih nk update. ketagih dan nk lepas gian seminggu charger rosak hahaha..tak apa anggap la aku tujukan lagu ni kat sapa2 yang baca blog aku. kira bonus la klu ada kaitan ngn kisah hidup sapa2.

aku tak sengaja tetekan channel hitz tadi. elok ja dia pasang music video lagu ni. mcm best ler plak aku tengoknya. alang2 ketagih nak update tapi idea tak dak moh layan aja la yer. black and white tajuknya. yup MV korea lagi ngeh3..





p/s: tiap kali jumpa MV aku akan post sbb teringatkan epalejau. selalunya dia akan suka tp tak tau la yg ni camna :D

4 comments:

  1. 1. aku ade laaa! aku tengah busy kebetulan! minggu lepas submission soalan peperiksaan semester 1.. mau tak gila aku busy.. even tak sebusy mereka yang lain. kan? kan? haha.

    2. komen2 kat blog aku pun ada certain hilang.. takut gak aku kalau certain pengomen tu kecik ati ingat aku delete.. huhuhu..

    3. i love this MV! hehe, thanks for upload! hehe, ni yang aku syang ko lebih ni..kehkeh..

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    muhaha yup sibuk ko lain sket banding ngn yang lain2 tu wakakaka..

    tu pasal aku tulis siap2 tu..takot kang org ingat aku delete plak..tp rasanya suma orang jadi gitu kot kan..

    hehe aku mmg ingat ko jer masa tengok MV ni..sweet giler mamat tu ekeke..ko nak ker mr tomato ko camtu :D

    ReplyDelete
  3. walaupun aku xsesibuk mana..tp mata aku xdpt bertahan lama..yg korg lak jenis vampire..xterikut la aku...hadoii...

    ReplyDelete
  4. ms lolliyana:
    hahaha kami ni mmg xleh bt apa dah..malam2 liat nk tdo awal..pagi2 liat nak bangun..

    ReplyDelete