Tuesday, May 10, 2011

entry laju-laju


tu tengok tu rupa charger aku. berbalut ngn sailotip. kena operate dgn chemad ngn zul. tu tahun lepas punya kerja. bila aku cakap kat mamat dua orang tu charger aku tak detect karan, mati-mati depa nk buka charger tu even aku mati-mati gak tak bagi. tak sia-sia la depa bekeras nk buka sbb selamat dah duet aku time tu dari kena beli baru.



tapi malam ahad lepas tetiba ja laptop aku tak leh on. charger tu rosak balik. kali ni tak dak mamat dua orang tu nak selongkar operate dah. nak tak nak kena beli baru la nampaknya. tp disaat entry ni ditulis aku tak beli lagipun hehe..

so ari2 aku bawak laptop pergi opis pinjam jap opis punya charger caj lama-lama. lama la sangat. at least malam-malam aku buleh online barang sejam. tak dak la kawan-kawan terjerit pangei aku kat fesbuk. eh ada ker hahaha

naseb baek la menatang charger tu rosak elok-elok ja lepas aku habis tengok my gf is gumiho. apa tu???ala cita korea 16 episode hahaha..alamak bateri dah weak. tu pasal entry ni tajuk dia entry laju-laju. sbb aku ada sejam ja nk online sebelom bateri low. bila nk beli charger baru??haha tungguuuuuu!!


p/s: rm270 terbang bayar saman paking majlis perbandaran kemarin. mau tak bayar siap tayar keta aku kena kunci tuh..cesssssssss tul...

2 comments:

  1. kalau aku, mau menitik air mata oo kena bayar 270. tu lah, lain kali sila park kereta ditempat yang disediakan yer.. uhuhuu..

    bulan ni, memang menangis la purse ko.. ngan ko2 sekali nangis.. sila beli charger cepat okey!

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    klu nk menitik orang lain lagi sadis kot..aku antra yg murah tu..lain2 opismate aku kena byr sampai 650 ooo..

    tu la pasal aku punya la tekad tak mo beli apa2 sekali duet terbang kuar lagi belambak..

    ReplyDelete