Tuesday, May 31, 2011

pokok


tahir tanya lagu apa yang best sekarang ni. aku jawab yang aku suka lagu ni. pokok, meet uncle hussain feat. hazama..




video from channel IncikEman

haha ni bukan nk promote suruh afundi hazama ka apa yer. aku tak layan pon AF9 ni. klu aku tengok kompom sbb aku dh habis tekan channel kat tv la tu huahua


p/s: kot nk cari kelainan buleh dengar dua lagu ni, muah tahir rekomen dan ahmad hijjah terdengar secara tak sengaja kt era :P

14 comments:

  1. nad:
    kan sedap lagu ni..rilek2 ja dengar tapi best :))

    ReplyDelete
  2. ms lolliyana:
    haha ada tu hg tekan kat muah tu.aku siap letak link ke youtube..tahir la tu smlm suh aku tgk kat youtube wakakkaka

    ReplyDelete
  3. nubhan nyanyi kt AF best gak..tapi tak sebest aku nyanyi la..hahaha

    ReplyDelete
  4. the botak's:
    ha sedap gak nubhan nyanyi tu..cesssssss hg takat karok kt billion buleh ler muhahaha

    ReplyDelete
  5. ape kelas kat billion tu..tahap kelas bawahan mcm zaidi.leh la.tahap aku kat village mall la..ader gak lagu ahmad ek.hahaha...mcm hape je

    ReplyDelete
  6. the botak's:
    ah blah yg duk melalak ngn fairuz tu menda??kehkeh xlalu aku nk dgr lagu ahmad tu sampai habis kikhih

    ReplyDelete
  7. Aku betul2 lah tak penah tengok AF8 ni. Tak kenal semua nama yang ko sebut.

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    err had af9 ler..af8 ko tgk gak sbb ko suka shahir kihkih..

    ReplyDelete
  9. Hahahahah! Kan? Ko tengok??! Betapa aku tak layan AF sampai kan dia sesi yang ke berapa pun aku da tak tauuuu..


    Sahir? Tak suka dah. Biarlah dia bahagia dengan Rozita Che Wan.

    ReplyDelete
  10. epalejau:
    aku pon xlayan tp at least aku bca gak ler paper tu muhahaha..

    alamak ayat pasrah habis nampak..bukan dulu gila2 suka ka??hikhik

    ReplyDelete
  11. Alaa..orang becinta pun bleh putus.. Kawin leh cerai.. Apa sangat la kalau setakat minat tuuu.. Wakakakaa..

    Tapi Shaheizy Sam porebe eh!!

    ReplyDelete
  12. epalejau:
    wakaka ya la jugak..takat minat gatai2 sket2 tu kompom tak tahan lama muhahaha...

    ReplyDelete