Wednesday, May 4, 2011

VAMPIRE


burung antu dah. kelawar pun sudah. anak batman pun dah lepas. sekarang nama baru.


. VAMPIRE .


style gak jieha nama hang bagi tu. dlm byk2 gelaran, itu yang paling cool sekali aku rasa. sbb klu melihat kepada senarai vampire yang sedia ada tu perghhhhhh tak yah cakap ler..tgk sendirik aja lah





:D




errr buat2 tak ingat pasal skandal tutttttttt dia tu


p/s: apa??mana gambar pontianak harum sundal malam??tak sesuai kihkih

13 comments:

  1. xleh blah nak comparekn hg ngan gmbr2 tu..

    ReplyDelete
  2. hensem seh... pontianak ke gambar last??
    yg atas tu tak bape hensem LOL

    ReplyDelete
  3. edward pooojaan hatikooo..huhu..gila wempire hensem abad ni..bleh?..

    ReplyDelete
  4. miss lolliyana:
    hahaha ok what ;P

    miss labi:
    yg bwh tu pernah belakon satu movie jadik vampire.vampire tak nak isap darah kahkah..

    nani:
    wakakakak buleh2..xdak hal :D

    ReplyDelete
  5. eleh..belagak. nak citer obersi ja. pontianak harum sundal malam tak sesuai konon. blah la..

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    ya la2..kang aku edit letak gambar kuntilanak kuikui

    ReplyDelete
  7. hang vampire sedut lemak..bukan sedut darah..kih3..

    ReplyDelete
  8. jieha:
    sedut lemak noo..so nk aku sedut lemak kat bahagian yg hg sampai nk kerat tu ka??wakakkaka

    ReplyDelete
  9. bulehh..di alu2 kan..xpa lemak tue penuh berkhasiat.memang hg akan jadi vampire yg sihat.lama2 nt siang2 pon hg leh keluaq..siap leh men zeroopoint lagi..hahahahaa..

    ReplyDelete
  10. jieha:
    merapuuuuuuuuu!!ngutuk aku vampire..aku online awal hg xdak.p dating..ah harap la aku nk on awai lepas nih..nk chat ngn aku lepas kul 12..muhahhahaa

    ReplyDelete
  11. ada aku herannnnn..sehari aku kluaq p dating time hg on9 hg nak merajuk.cepuk haaaaa..mlm nie hg nak on9 lepas 12 xpa..aku nak berdrift..wooooooooo..

    ReplyDelete
  12. jieha:
    wakakka ya lah..selamat berdrift!!see u after midnite yer..nama pun vampire kihkih

    ReplyDelete
  13. aku tau hg sebok sedut lemak org..okey la tuh.hahahaha..

    ReplyDelete