Tuesday, June 14, 2011

coolblog

coolblog. aku tak tau menatang apa pon tu seblom ni. maklom la org kg muahaha..sampai la aritu pergi kenduri ann kwn2 bawak pergi CMART mall kat pekan canglun tu. depa duk elok ja bebaris sambil pilih perasa masing-masing. aku yang blur2 tak tau menatang apa tekebil2 tgk menu.

sampai la jiha tanya hang nk perisa apa. aku rasa jiha sian tengok aku blur habis kot time tu hahaha..akak yang jual tu pon buleh tahan sian tgk aku sampai siap tolong explain ckp yang ni sedap klu campur ini dan ini. dan akhirnya hasil akak tu duk consult, aku pilih coolblog vanilla oreo topping jelly mango..

rasanya?sedap tp manis sket la..tak mampu nk habiskan. agaknya aritu tengah kenyang lagi kot. cuba sekarang ni beli kompom sedut sampai licin haha..klu nk ikot lepas kenduri tu aku dh xberapa nk ingat coolblog ni. tp bila cikgu mahfuzah dengan skinz duk meroyan mengidam nk minum coolblog ni tetiba aku pon rasa teringin lak nak minum hehe

tp masalahnya kt sg petani ni tak dak. tak kan kena p canglun kot demi coolblog??haha..xpun klu dh teringin sangat kena pakai gak la idea skinz dlm ym petang tadi. dia suruh blender ais then campur oreo ngn milo ;P..tp bak kata cikgu mahfuzah tak dapat coolblog ori dapat mcflurry oreo pon jadik la ekekeke




dengan coolblog masing2..muka blur aku masih jelas dlm gambar nih hahaha.aii yun 3 sekali pegang nampak ;P..


p/s: aii baru dua entry bulan ni..tak perform nampaknya kahkah..nk buat camna idea xdak :D

14 comments:

  1. terdengar2 namaku diseru dlm blog ni...fizah,ampa gamak ambik gmbr time aku p bli barang noh...kes tu yun pegang 3 coolblog tu.(bekas ja)

    ReplyDelete
  2. chenta MIA:
    bab gambar bukan salah aku..tp salah org yg pegang cermin hikmat tu..capture gambar upload terus ekekkeke..tp ok la tu nama hang paling byk sebut dlm entry ni kehkeh..consider credit gak ler :D

    ReplyDelete
  3. serius..tetiba nak coolblog skrg..huuhh

    ReplyDelete
  4. ms lolliyana:
    hahaha buat ja la cam skinnz suruh tu..xpon pergi cari mcflurry ajalah..cuba seaarh website dia..tgk ipoh ada ka x..

    ReplyDelete
  5. ang xpyh p canglun pizz.. ang mai kuantan, sini ada. aku bwk p mkn nasik kukus, pinggan besaq n mnum coolblog. klo nak mcflurry oreo, belambak kt ktn ni. kt blkg uma aku ja xdak hehehe

    eskrim mingo2 pon ado ahhhh ;p

    ReplyDelete
  6. uda:
    hahaha tu nooo..apa la sangat kuantan klu nk dibandingkan dengan canglun tu kan..bukan jauh pon ye dak??eskrem mingo2??oh tu kena try muhahaha..

    yun tamak aku no komen..sila jwb yon :D

    ReplyDelete
  7. ahahha. aku tamak!!!! hahah. sampai ati.aku pegang org punya. aku xminum pun. lepa buli aku. hahaha

    ReplyDelete
  8. tetiba aku nak p minum cool Blog lepas balik keja..huish sedapnyaa..ahahahaaa...

    ReplyDelete
  9. ms Uyun:
    kena buli la sangat..bukan hg org pertama oder ka aritu??hahaha..

    jieha:
    wah nk beli brapa tu?? 3 sekali ka hahahaha...

    ReplyDelete
  10. ahahha... aku ka? dak kot. aku cuma dah tau aku nak minum apa. hahahaha. best minum. kalau gelojoh skit bole jadi brain freeze. ahahaha

    ReplyDelete
  11. yon:
    kehkeh ya jugak..aku ja yg tercongak depan tu xtau ke menda hahaha..betoi kompom brain freeze klu sedut laju2 wakaka

    ReplyDelete
  12. pizah.. huhuuuuuuuuuuuuuu! kat sini belambak menatang tuh. huhuhuuuuuuu. bukan nak belagak ye sayang. tapi siyes, hari2 aku minoom benda tu.. hahah.. so jangan la marah bila aku tergelak baca entry ko ni :))

    ReplyDelete
  13. epalejau:
    wakakaka gelak tak hengat la tu..tp xpa aku xkisah sbb mmg tujuaan entry aku nk bgi orang gelak..xmo stress bila masuk sini..wah ayat cover paling dasat abad ini rasanya hahaha

    ReplyDelete