Thursday, June 9, 2011

sampai Mael Lambong sound


hari ini kerja aku main tali gitar kat google ni. nampak sangat aku busan habis..aku malas nk buat kerja sebenarnya. minggu depan la aku buat kerja balik..elok ja setel hal MOHE aku jadik malas tahap ayam daging dah neh wakaka..




klu dh duk tekan tali gitar tu kompom la sbb aku dh tak tau nk tekan apa kt google. nk buka fesbuk, fesbuk kena block. nk update blog haishhh tak feel udpate kat opis. idea lari kang sbb nk kena cover selalu. bos selalu muncul dari belakang tempat duduk aku tu.

last2 tali gitar tu la aku tekan berulang2 sampai pakcik guard sound "hang dari pagi duk tekan menatang tu ja la noo"hahaha. busan pakcik oii tu jadik gitu.. ala rilek ler pakcik, tau la nama glamer pakcik mael lambong pon ;P


p/s: sorang lagi pakcik guard nama glamer dia hamid gurka. bukan aku kasik ok.pakcik mael yg sebut..sbb tu kami balas pangei dia mael lambong..biar sama2 glamer baru adil wakaka..ampun pakcik yer ;P

11 comments:

  1. orang dok bisig2 lah pasal tali gitar tu. apasal aku bukak google takde pun muncul menatang tuh???

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    ko buka arini ker??dia smlm jer..sbb sempena besday org yg cipta muzik ka tali gitar tu kot..so klu buka arini nmmg xdak dh la..

    ReplyDelete
  3. Alaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ko ni bukan nak gitau aku semalam. Dok njoy sorang2 je. I hate yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    lor satu dunia tau kot menatang alah tu buleh tekan muhahaha..aku pon ingt ko tau ler kihkih

    ReplyDelete
  5. aku panggei mail lambung kat pakcik mael..dia marah kat aku aritu.hahaha

    ReplyDelete
  6. thebotak's:
    muhahaha kami2 pangei xdak lak dia marah..siap ed pangaei abg kawasan lagi tuh kihkih...

    ReplyDelete
  7. gila la mael lambung...otai cosmo sp tu

    ReplyDelete
  8. PIJAH..apsal aku dh update blog yg terbaru..tapi kat page ang dia tunjuk yg 6 hari lepas ek

    ReplyDelete
  9. the botak's:
    haha ya la dh hg tulis 6 hari lepas mmg la dia naek cengitu..dia kira berapa hb hg update ler..cuba hg tgk kt draft hg tu..

    ReplyDelete
  10. aku dh tukaq dh tarikh dlm draft tu...tak leg gak

    ReplyDelete
  11. thebotaks:
    lor dh publish udah2 ler tu..update la entry baru so dia naek la baru..yg lama tu nanti dia jadik lama jugak..gigih benar la ishhhh

    ReplyDelete