Saturday, July 9, 2011

tuang kelas

dah masuk ahad ni. esok isnin so maksudnya kena kerja. arghhh malasnya nk masuk kerja. dulu masa study buleh jer selamba tuang kelas ekeke..

bengang ja cikgu mahfuzah bila ketuk pintu bilik aku tp aku elok ja tdo siap beselimot. dh tu selamba ckp aku tak nak pergi kelas. marah dia sbb aku tak ajak dia sama monteng hahaha..

tapi kekerapan aku monteng kelas ni tak dak la dasat sangat. time aku malas campur ngantuk sangat2 ja aku buat camtu.

tak leh lawan mentor aku si uda. siap ada jadual kot. jadual kelas yang dia tuang dlm satu2 sem tu. uih jadual tu lak di tempek kat dinding. terbaek la sampai tenganga kami2 yg lain ni tgk. efektif tul untuk pastikan dia tak lebih limit ponteng kelas.

tapi asal aku tak ingat epalejau rajin monteng kelas ka tak dulu neh. rasanya ikot rekod pergi kelas tu aku lagi rajin kot. rajin banyak wakaka. so kompom ko antara putri monteng kelas dlm umh kita dulu tu had ekekke..

cuma sorang ja yang aku mmg tabik spring. miss lolliyana. budak ipoh sorang ni mmg cemerlang la. cemerlang sungguh sbb tak penah ponteng kelas even malam tu dia tak tdo siapkan asemen. jgn la duk bandingkan ngn aku. elok ja aku tarik comforter si had kaler hijau tu ekekeke..





p/s: baju raya sapa kaler kuning tahun ni?? :D

10 comments:

  1. Eh, dh tergabung komen utk entri ni kat entri bawah. Hahahha..nad sengal.

    ReplyDelete
  2. nad:
    haha camna leh silap nad??xpe meh nk jwb komen yg bwh tu kat sini kihkih..

    eh tak sangka kamu suka ponteng..serius ingat nad spesis miss lolliyana tu ekeke..rupanya kita sekapal kihkih..tp xleh lawan putri monteng si epalejau tuh la kot :P

    ReplyDelete
  3. hahaha..oi2 aku lebih dikenali sebagai sleeping beauty banding puteri monteng eh..sebab asal aku ponteng, adalah untuk tdo je..hahahahahaha!!

    p/s: itu ke memory ko ngan selimut aku???? memori aku dengan selimut ko??? hahahahahahahahahaha!!

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    hahaha tetap last2 sleeping beauty jadik putri monteng gak :))

    p/s: memori ko ngn selimut aku xyah sebut la..basahhhhhhh siap berhingus meleleh ko kerja kan..epik tul memori tu sampai bila2 xleh lupa lah..hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahahaa.. aku tekejut bila aku kat maktab, and even da keja pun orang panggil aku sleeping beauty..macamana dorang tau eh? hahaha..

    p/s: patut la ko pandang semacammmmmmm je masa aku pakai selimut ko kan? hahahahahahahaha!!

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    buleh tya lak camna org leh tau..klu dlm kelas pon leh tersenguk2 dan terlelap mmh sah2 la org leh tau..

    p/s:hahaha mau tak pandang ko buat selimut aku tu cam sapu tangan time selesema..

    ReplyDelete
  7. hahahha..betui ke aku sebaik tu weh.aku bkn pe..aku berkorban demi kwn2..klu suma xmai klas..kantoi la kita suma xbgn tido..tu yg aku terpaksa pi klas gak..hoho..

    ReplyDelete
  8. ms lolliyana:
    ha hg paling baek..klu ada award best student xpenah ponteng aku mmg vote hang hahaa..bagi pihak kwn2 yg tuang kelas sbb nk tdo kami ucapkan terima kaseh byk2 sbb cover kami byk sgt dlu kehkeh.

    ReplyDelete
  9. kahkahkah paseipa aku xtaw nama aku diseru2 kat sini haaaa?? nmpk sgt aku lama dah x bejalan dekat blog ang pizz.. rindu!!!!!

    ReplyDelete
  10. uda:
    wakaka itu la..aku seru punya lama hang xmuncul2..rindu sangat2 neh kat lawak merapu hang tau :))

    ReplyDelete