Saturday, July 16, 2011

kira mujur ada kawan2


seronok plak tengok blog list yon neh. semua kawan-kawan punya blog. dah tu siap letak blogger team. ewah bunyik cam blogger handalan ja kuikui.tapi yon ngn epalejau mmg dah tahap otai la dlm list tuh :))




klu tengok dlm list tu blog aku paling old skol sekali. apa pon tak dak. kosong ja. bak kata epalejau, ko tu klu dah pandai update pon kira bagus la. haha memang aku malas nak kodek-kodek ni. cukup asal rajin update sudah. yang lain2 tu maap ler aku nk cuba ehehe..

sbb tu dari mula sampai sekarang camtu la rupa paras blog aku. tu pon si epalejau yang tolong kemaskan sket.. klu tak harap ler wakaka..tapi okeh la tu tegerak hati gak aku nak buat banner ;P

ala macam sembang ngn miss lolliyana aritu. orang lain dah tak pakai kot shoutmix cam kita tp kita maintain ja pakai. tapi tak kisah la bukan ada sapa pon masuk blog kita ni. balik2 kawan2 sendirik ja..tu pon kira mujur ada kuikui


p/s: miss lolliyana pasni aku nak pangei hang apa?madam lolliyana ka??hmm..

6 comments:

  1. hahahah hampa memmang otai di hati aku :))) hahah patut la aku rasa cam kenai list tu. hahahaha :p

    ReplyDelete
  2. aah la kan..pasni aku kena tukar nama dah..tp xglamor la nama madam lolliyana tu..nnt la aku pikirkan yg lain.kui2..

    eh dlm blogger team yun ni..aku pun ada gak ker?hhehehee...

    ReplyDelete
  3. yon:
    wakaka mmg la kenai..bloglist hg la tuh..wah otai di hati hang..bangga2 ekeke...


    miss@madam lolliyana :
    ahaha cam tua ja bunyik madam tu kan..tp style gak..xpon letak ibu nolly nak??kan hg nk anak2 pangei hg ibu =))..

    ReplyDelete
  4. adeh..jatuh la saham aku klu buh ibu noly..xmo ar...nak maintainkn mis lolliyana je la..huahahahaa

    ReplyDelete
  5. miss@madam lolliyana:
    hahaha ok what..bersifat keibuan ooo bunyik tuh...nk jatuh saham menda lagiya makcik oii..si hanip hang tu nk boh tang mana??kuang2..

    ReplyDelete