Sunday, July 10, 2011

muncul lepas bekurun


bekurun tak timbul skype nama epalejau ni. sekali timbul sampai aku lapaq nasik terus. sebabnya dia mintak tolong pikirkan idea untuk asemen dia yang kena antar sebelom pukul 12.

cer tengok jam kat skype tu pukul berapa dah? pukul 1o kot. dah tu tak bagi aku makan nasik selagi tak pukul 12..cuba ko jawab sapa yg sengal ni had?





tapi naseb baek la ko dapat kawan cam aku had. bersemangat cari point-point even suku ja leh pakai wakakaka..kira ok la tu at least aku sudi berlapar dengan ko sampai pukul 12 :D..

senang cita sampai ko berjaya submit asemen ko la kan. ko mmg hebat bab2 buat asemen last2 minit ni..dari dulu kini dan selamanya. tapi aku tetap nk pesan satu benda even dh byk kali aku cakap..


"LAIN KALI JANGAN BUAT LAST MINIT BULEH TAK??"

:D


p/s: errr ada sapa2 nk resume aku??aku print byk neh :P

6 comments:

  1. hahahahahah! ko la sengal, sebab ko publish citer ni.. hahahahahaha! giler oooo sampai detik 11:55 pm aku berhempas pulas depan laptop tu tauuuu..

    pastu kannnnn.. hahahahahahaha.. time reference tu kan, hahahahahaha.. copy dari ko je kann.. pastu kan.. hahahaha.. aku copy sekali apa tau??? hahahahahaha..

    [10-Jul-11 11:46:18 PM] akihalu:

    ni kira plagiarism ke hape??


    aku takleh stoppppppppppp gelak baca statement akhir before p/s tuu.. hahahahaahahahahahaha!! nak jawab jap, 'TAKLEH kot????' hahahaha..

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    aku publish sbb nk ko bc yg ko pon sengal teruk sebenarnya hahaha

    gigih suh aku yg lembab bab2 citation ni buat..siap kena buka buku mr bean ko tau x..kehkeh

    tu bkn plagiarism tp dera member namanya..

    ko mmg xleh nk diselamatkan dah..buat keja last minit lepas tu meroyan tak cukup napas bagai hadoiii...

    ReplyDelete
  3. hahaha. tu baru namanya hadra. kalo bukan last minute iut namanya atie. hahaha.

    ceh, padahal same 2 kali 5 jugak nih.

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha..rindu aku dengan buku mr bean aku..taktau letak mana dah... ;)) kannnnnn, selalu memang ko ada la time2 aku last minit tuuuu..kekekeke..

    aku sengal? sikit lahh.. yang banyaknya tu kooo..

    aku, selagi bukan last minit, idea takleh kuar ah.. tepaksa la buat last2 minute nak antar tuu..:))


    atie: bukan ko pun semalam exactly sebelum aku baru siap ka? hahaha..

    ReplyDelete
  5. atieabid:
    entahnya tau dh klu sebut hadra tu..aii bila la dia nk tukar jadik cam atie wakakaka

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    ko xtau mana letak buku tu??syg oo buku tu..aku time bila2 pon ada ja melangut hadap tenet tu pasal selalu teserampak ngn last minit ko ekekeke..ya la klu kuar..klu xkuar camna??haha

    ReplyDelete