Friday, July 1, 2011

moh layan


hadoi baru tegerak hati nk buat entry memuji-muji kelajuan beruk aku 2-3 minggu ni..sekali semalam dia slow balik. tekemut-kemut tunggu video tu buffer tp yg best tak tepadam sendirik lak laptop season in the sun aku neh.. dh la excited nak tengok latest episode city hunter.

city hunter
??ha city hunter. ala klu yg jenis hadap laptop tengok cita korea online cam aku neh tau la kot. drama korea yang tengah top rating sekarang ni kat korea. agak2 femes cam nora elena kat malaysia aritu kot wakakaka..





klu sapa-sapa yang tak dak benda nk buat malam-malam weekend, yang tak sibuk nk pk baju pangantin, bunga telur, hantaran dan sebagainya tu ekekeke buleh ler buang masa layan drama neh.

best ooo..ni bukan drama korea yang sikit2 nk nanges leleh bagai. ni action punya drama yg asalnya komik jepun. but well of kos la cita korea kan still la kena ada plot cintan cintun tuh baru la cukup rempah ratusnya..

nk tau pasal sinopsis buleh la kot google sendirik sbb aku tak reti la nk buat ringkasan. mmg dari dulu lagi paper karangan bab aku paling menyampah buat rumusan haha..

so far baru 12 episode. tak tau la suma berapa total episode. kena tunggu latest episode diupload tiap2 minggu. selalunya klu yg english subtitle kamis dan jumaat. so klu minggu tu ending dia suspen tekanan gak ar nk tunggu minggu depannya. gigih tak hengat wakakaka..

aku tak nak letak trailer tapi aku nk letak salah satu soundtrack drama neh..biasa la gagah pekasa mana pon hero, bab2 hati perasaan kena selit gak kihkih..nah layan part jiwang2 dlm city hunter ;))







p/s: bila buat entry pasal korea dan komik neh teringat plak kat si acik :))

6 comments:

  1. - aku pun paling tak suka buat rumusan. waaa i hate!

    - aku rindu acik ):

    - ko tau kaaaaann aku suka tengok MV korea nih? haiyaa.. aku tengah tak free, jangan la bagi aku ketagih layan cerita ni pulak huwaaa!!

    - tapi yang pasti, best giler dia nyer soundtrak! pempuan dia aku tak kenal. laki dia, bukan pelakon boys over flower ke?

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    kan bencik la nk kena pendekkan benda yang panjang..siap kena kira lagi berapa patah pekataan..leceh!!

    kebetulan aku pon teringat kat dia jugak..

    hahaha tunggu la ko free nanti tengok..tengok lepas suma episode habis tayang..so xdak la tekanan tertunggu cam aku every week..

    ada lagi ost lain klu ko rajin nk surf kat utube..ah ah hero F4 version korea tu..heroin tu pon aku xkenal.1st time tgk drama dia..tp best la dia, cantek lak tu: ))

    ReplyDelete
  3. kebetulan i baca u oll mengumpat i kat blog epal..ekekeke..
    bukan mengumpat kan, merindui..hihihi..

    sejak tak aktif blog, acik jarang buka blogger..korang update pun dah banyak termiss..oh dem.

    i'll come back again ye =)

    ReplyDelete
  4. miss labi:
    hahaha itu tandanya kamu insan bertuah sbb bejya buat kami rindu eh silap ngumpat :P...

    ok kami tunggu come back kamu tu ;'))

    ReplyDelete
  5. Itu boys over flower hero tu nama lee min ho.. Eceh,mcm terer. Padahal baru lepas baca paper pasal dia berlakon cityhunter. Hehe

    Nad pun suka ponteng! Tapi tgk subjek & kepentingan la..kalau subjek tak suka tu,mmg kerap la ponteng.lagi2 kalau kelas time org sibuk beriadah.xda makna nak rajin pergi kelas. Pegi jalan kat tasik lagi bagus. Hahaha

    ReplyDelete
  6. nad:
    haha kira terer la tu tau dia belakon cita apa kan..bca paper jer??tak mo layan ke city hunter neh??ngeh3..

    hahaha oh komen ni meh nk reply kat atas huahua..

    ReplyDelete