Saturday, August 13, 2011

ada apa dengan cinta


tak dak keja dan tak dak idea. jadiknya moh la kita korek kenangan dulu-dulu muhaha..sapa suka layan sinetron??klu epalejau sempat baca entry ni rasanya dia angkat tangan laju-laju.

aku ni bukan kategori jenis melayan cerita indon tapi aku ngaku ada satu movie depa yang buat aku teruja nk tengok.

masa tu sekolah lagi. jiwa budak2 ingusan nama pon kehkeh. mana tak teruja klu tengok iklan kat tv promo ada apa dengan cinta neh. nicholas saputra tuh ngeh3..





tapi lepas-lepas tu takdak la aku amek kisah mana2 cerita indon rasanya. maklom la jiwa lebih ke arah cerita2 sebelah negara mata sepet :P


p/s: hujan lebat neh..syok klu tarik selimut tdoq hahaha


4 comments:

  1. angkat tangan!
    angkat tangan laju-laju!
    angkat tangan tinggi-tinggi!

    hehehee..
    sekarang ni busy, jarang dah tengok la..
    ada apa dengan cinta, tak besh pun..
    eiffel in love lagi best kot.

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    hahaha kelakar ayat ko angkat tangan tinggi2..tu la kan ko sangat bz skrg..nk muncul kt alam maya ko jrg camna la nk curi masa tgk sinetron..
    iklan had pengaruh kuat tp bila tengok biasa2 jer ekekeekek

    ReplyDelete
  3. hahaa..xpasal2 bab sinetron pun nak cite...

    p/s:sori,aku sedang mls nak menaip entry baru...huahahhhaa

    ReplyDelete
  4. ms lolliyana:
    hahaha xpasal2 menda..ni hang punya pasal la ni..aku busan tgu hg update sampai aku kena update pasal sinetron tau dak..

    ReplyDelete