Friday, August 12, 2011

delicious fruit cake+golden pineapple rolls


tahun lepas time orang lain dapat bonus duet raya, bos aku pon gigih gak nak bagi bonus. tak nak ketinggalan. so di baginya bonus kat semua staff dia satu malesia neh. bonus satu kotak kek buah.

tahun ni plak masa kecoh staff gomen dapat bonus minimum rm500, sekali lagi dia tak nak ketinggalan. klu tahun lepas the delicious fruit cake, dis year dia up jadik dua jenis kueh raya. kek buah tu menten tp dia tambah ngn tart nenas eh silap golden pineapple rolls namanya :P




tahun depan klu up jadik tiga, aku harap dapat kek pandan hikhik

apapun makaseh la untuk kueh raya ni. bak kata kak siti otai, dapat kek ngn tart nenas free. dah ada dua jenis kueh untuk raya nanti..ayat penyedap hati la tuh wakaka :))


p/s: eh lupa lak nk buat kecoh..congratz ahmad faizal dan jue sbb tak lama lagi akan jadik daddy and mommy hikhik


7 comments:

  1. huyooo...dpt bonus..ahahaa.mmg nmpk delicious la..ahaha

    ReplyDelete
  2. ms lolliyana:
    hebat kan bonus kami??mana nk cari..ha apa lgi sila jemput datang rumah untuk bekongsi bonus aku neh dan bersama menikmati the most delicious fruit cake wit golden pineapple rolls raya nanti yer ahaks..

    ReplyDelete
  3. Perrghh...ok gak dpat kek.aku ni...dpat hangin satu badan je..mujur la gaji 25hb...sempat gak ada duit nak balik america.hahahaha...Baik hati sungguh Datuk's Derus tu yek...mulianyer hati seorang bos...(tangan di dada mata ke atas)

    ReplyDelete
  4. Perrghh...ok gak dpat kek.aku ni...dpat hangin satu badan je..mujur la gaji 25hb...sempat gak ada duit nak balik america.hahahaha...Baik hati sungguh Datuk's Derus tu yek...mulianyer hati seorang bos...(tangan di dada mata ke atas)

    ReplyDelete
  5. the botak's:
    hahaha xleh blah ayat mulia hang tuh..bak kata kak mas dia dapat harga ahli beli kueh ni kumpul point muhahaha..pergh balik amerika tuh..kim slm org kg uncle sam yek!!kihkih

    ReplyDelete
  6. at least datuk gigih gak kan nak bagi bonus kan??
    kan??
    kann??

    daripada takde, orang kata baik ada..
    daripada kepada, baik daripada..

    sedap kueh tu..
    nampak mahal..
    rasa dia camana?
    da makan lom?

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    hmm ya lah gigih nk bagi..:D

    agak mahal la sekotak tu harganya klu try tgk kt tenet..kek buah dia terlalu manis (rsa yg tahun lepas punya sbb dis year xrasa lagi)..tp tart nenas dia ok la..

    ReplyDelete