Monday, August 22, 2011

oh mannnn!!


camna rasanya bila on laptop tapi tak buleh online. agaknya rasa camna bila tekan morzila tapi keluar gambar ni??





bagi pelayar internet tegar mcm aku benda ni amat la menyesakan jiwa sebenarnya.


apatah lagi bila hang balik keja dan masuk bilik then nampak berukband hang tak dak kat tempat yg hang selalu letak..


dan kemudian hang terdengar satu suara gemersik dari dapur cakap :


" G pinjam menatang internet hang tu p penang. dia tdoq umh kawan dia 3 ari. "


oh mannnnnnnnn!!adik aku memang sangat best kan??ampa ada adik best cam aku neh???




tapi tak pa. untuk kali ni dia di maapkan sbb bagi alasan nk study untuk tebiu. so klu dapat keja tu 1st gaji aku kompom mintak share..sekian maseh!!


p/s: jgn tya camna aku update..kompom kt opis. so to all kwn2 jgn mention nama aku kat fesbuk 3 malam neh..


7 comments:

  1. oh mann..aku paham perasaan sengsara hg tu..sabar2..xdpt nak main teka lagu 3 mlm ni kan..

    ReplyDelete
  2. woohoo..sangat huru hara kalo x bertenet walaupun hanya utk sehari.

    kim salam kat adik hang. dia sangat arif dalam mencolek berukband tu. baik punya cilok. hahaha..

    ReplyDelete
  3. miss lolliyana:
    haha tu la pasal tak leh nk jadik tukang pengacara main teka lagu raya la nampaknya..

    atieabid:
    ya sangat hura hara dan lemau jadiknya...kim slm ja??xmo kirim sekeh sekali kah??haha

    ReplyDelete
  4. hahah..kang aku sekeh kang xde kena mengena plak. baik kakak dia yang sekeh. haha

    ReplyDelete
  5. weh. kakak. eh... kakak pulak. tersasul. adik hensem sangat hahahah. aku single lagi la fizah. adei. apa kena mengena ha? hahahha

    ReplyDelete
  6. haha ;)) aku takde adik macam tu. tapi leh tak kalau aku cakap aku lah adik yang macam tu..wakakakaa!!

    ReplyDelete
  7. atieabid:
    xpa ni ofer khas sempena raya ni..promosi sekeh beramai2 hahaha..

    yun:
    dan dan tersasul pangei aku kakak haha..single noo??tu bf kecik dua org tu nk letak mana??ekekekee

    epalejau:
    haha then ko dapat anak buah yg lebih kurang cam adik aku la kan..hahaha..

    ReplyDelete