Wednesday, August 24, 2011

update terus


ok beruk dah dikembalikan dengan baek. so moh kita update terus entry ngeh3. tapi tak tau lak nk tulis apa la kan so tgk ja la gambar2 nih.

bak kata anas si budak graphic merangkap tuan punya pada gambar2 ni "grab all moment in one way..that is photography". wah ayat budak art, gitu la lebih kurang..

ni gambar semalam sebenarnya. ada program bebuka puasa dengan anak-anak yatim rumah budi yan. tak jauh dari rumah aku pon sbb tu aku 7.15 baru sampai ekekeke..tahun lepas terawal sampai, tahun ni paling lewat sampai :P























tebaek la chemad ngn zul. even dah jadik ex staff tapi menten sudi nk join program amal college. so congratz zaidi, fairuz and student sbb berpeluh-peluh nk anjurkan majlis ni sekali lagi. ayam masak merah malam tu memang sedap haha..dan paling penting sebenarnya dapat jumpa adik-adik kecik yang bila kita tengok buleh buat mata begenang..


p/s: sehari lagi saja kerja then cuti raya yehaaaaaaa!!

8 comments:

  1. at least dengan kehadiran korang, budak2 tu happy la jugak kan...

    ReplyDelete
  2. atieabid:
    tu la..suka tgk budak laki yg chubby pakai baju putih tu cute :D

    ReplyDelete
  3. teringat masa aku pegi rumah anak yatim dulu.. penah la, sekali seumo hidup..nak g lagi, tapi taktau bile dan katne..

    comel2 kan diorang :) best la ko dapat g..jeles ni..

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    tak semestinya tgu bulan posa..lain2 waktu pon buleh gak ko plan buat program kan melwat dorang..

    hahaha comei ja budak2 tu..ala xyah la jeles lebih2 jeles sket2 udah ler wakaka

    ReplyDelete
  5. maner gmbr lainnnnnn...nak nengokkkkkkkkkkkkkkkk lagik!!!

    ReplyDelete
  6. the botak's:
    haha gambar2 lain hg kena mintak kt hijjah..dia ada satu folder si anas tu bagi hehe

    ReplyDelete
  7. sape kata nak pegi bulan posaa..masalahnya, aku tak reti nak g sorang..nak kena ada kawan, kawan tu yang takde masalahnya..

    ReplyDelete
  8. ko buleh pergi ngn kak atie kan???jgn lupa bawak kfc belanja dorang klu pergi yer ..

    ReplyDelete