Tuesday, September 20, 2011

aci delete buleh??


err aci delete buleh tak entry sebelom ni tu???hahaha malu siot ni nak mengaku..mau kena lekuk ni klu aku mengaku.

ok tarik napas dalam2..err aku ngaku aku tengok drama yg aku cakap aku tak nak tengok sebelom ni hahahaha..rasa mcm tak cukup tanah ja nak larik neh kuang2..tolong kawan2 jgn sembur aku ekekeke

ni kisah betul yer..tak reka punya okeh.aku tak tau pon arini ada drama tu.. aku pakai tekan ja remote tadi. kebetulan tgh tayang drama tu lor..tapi tu la penangan botak tu kuat sangat la. dia punya daya tarikan ke-samseng-nan- nya buat aku tunggu sampai habis kot..

bab heroin mmg aku pejam mata ja lah even 10 minit pertama aku mengeluh gak ler..tapi demi botak aku tabah layan..so far tadi ok la cita dia..buleh layan la.tp lagi best klu heroin dia orang lain kot.. tetap tak puas hati tuh. tak pasal-pasal emo lebih kahkah. sengal!!

botak or dlm drama ni nama dia aril mmg jadik sangat la samseng dia.. bab samseng mmg terbaek la kan.. so pasni aku nk tunggu part dia tangkap jiwang lak..nk tengok camna jadiknya..haip haip ulang suara balik..lepas ni nk tengok???hahaha...oh mannnn!! ;P

baru arini aku faham dengan sedalam-dalamnya akan maksud peribahasa melayu terlajak perahu buleh diundur, terlajak kata buruk padahnya dan terlajak up entry buleh delete tapi kalau org lain dah baca tak guna dah aih..tadah telinga kena sembur ajalah kahkah..

sebagai penutup aku letak MV drama korea sorry i love you neh. apa kena mengena?? sbb cinta elysa pakai background music drama ni okeh ngeh3..





p/s: 10 kali pk nk publish ke tak ni hahaha

8 comments:

  1. tahniah la kerana berjaya membuang ego anda..ahahhaa

    ReplyDelete
  2. wah ego tu tak tahan..layanzzzzzzzz hahaha

    ReplyDelete
  3. Kahkahkahkahkah *gelak guling2*

    Nad pn tgk wpun xsuka gilak dgn pasah sandah tu. Tapi sbb botak tu terpaksa layan gak. Lgpun cite tu menarik. Mcm dlm novel.

    ReplyDelete
  4. haha nad gelak xpe ni diri sendirik pon rasa nk gelak guling2 kahkah..

    tu la demi mu botak kami2 ni yg nyampah sama pasah sandah tu rela pejam mata buat2 xnampak tengok tau kihkih

    ReplyDelete
  5. atieabid:
    hahaha drama tv3 ari selasa tu..cinta elysa namanya..

    ReplyDelete
  6. .kitorang tak tengok citer tu..kekeke..kitorang tengok tv? adakah?? wakakaka..


    sinetron pun tengok kalau lunch hour, sambil-sambil temankan mak hadap tv..


    dan botak? aku tak kenal pun. huhuhuuuu.. pasah sandah aku kenal, tapi euww.. like u like me. hehehehe..


    and, hehe. takyah delete aih. semua orang da baca ;))

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    korang tak tngok tv korang buat apanya???

    mmg mak ko tu ratu sinetron la kan..rajin benar layan ..

    hmm botak tu klu sapa xlayan juvana mmg xkenal la alamatnya kikhkih

    kan semua dh bca pon wakakaka

    ReplyDelete