Saturday, September 10, 2011

kira boleh la kot??


agak-agak kan sangat meriah tak kaler stickynote kat atas tu hahaha..boring tahap gaban aku malam ni sampai terajin nak buat banner baru.

nak siapkan banner ni, buleh tahan dua tiga kali gak la terpadam laptop aku. maklumla dah tua mana la tahan bila guna software selain microsoft office huahua..

so tahir ni la menatang yang hang tanya menda secret mission aku nak buat malam ni..kena terima kaseh kt hang gak la..klu tak sbb clothes clip hang tu tak dak nya jadik banner aku malam ni kihkih..maseh yer :))

kira boleh la kot aku pakai banner baru ni?? nak tunggu buat lain tu aku rasa makan tahun la ..tapi klu tak sesuai cam kes aku tukar layout dulu, aku buleh ja tukar semula kuikui..

p/s: kena buat jadual makan kenduri kwn2 mula dari bulan depan..tiap2 bulan tuh kenduri haha

8 comments:

  1. ala..ni yg aku jeles nihhhhhhh...mana hg dpt suma ni.ok la tu..kaler meriah..xla bosan aku menjenguk blog ni..ahahaha

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    mana aku dapat??cari bahan2 kat tenet then edit cara amatur .tu pasai meriah kaler terus aku buat kali ni haha

    ReplyDelete
  3. ok la pizah....simple and color....

    ReplyDelete
  4. mirakuru:
    haha simple giler kot kali ni..seiring pekembangan usia la la kan kekekeke

    ReplyDelete
  5. Wahhhh terang mata aihhh masuk cini... huhuhu

    ReplyDelete
  6. mia:
    sekali sekala boh kala terang ahaks

    ReplyDelete
  7. cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! sepuloh bintang aku bagi kat ko!!

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    tiap kali buat benda ubah2 layout or banner ni teringat kt ko jer..penilaian ko menentukan samaada buleh pakai ke tidak haha

    ReplyDelete