Thursday, October 6, 2011

dah tak cool mcm dulu

arini aku buat warning letter untuk student tak datang kelas. yes, lebrian buat warning letter untuk student tak datang kelas bukan sbb tak hantar buku lebri. jgn main-main, kelasssss ko!! lebrian lain ada buat warning letter cam aku??tak dak kan???so jgn jeles huahua. dlm kurungan T_T

aku bukan nak cerita pasal budak-budak college aku yang tak datang kelas tu. list nama yang aku dapat tu mmg klu antr surat pon tak dak kesan. dah kental sangat dah kemalasannya tuh. tp dh bos suruh buat ja lah dari takdek kerja hoho..

secara jujurnya aku malas nk sebut pasal peel budak college aku dah kat blog ni. yg lepas biar la berlalu. pinjam ayat drama melayu hahaha..tapi entry kali ni ada kaitan dengan depa sebenarnya. kaitan antara kesengalan depa dan ke-cool-an aku..




ada gaya cool tak gambar nih??ok aku mmg fail bab cari gambar kihkih


sebabnya miss lolliyana pernah cakap kat aku. dia kata dulu aku sangat cool. aku ulang sangat cool ok. atau dalam pekataan lain aku lah paling cool dalam geng kami dulu. masa dia sebut tu ewah kembang semangkuk aku dgr.

tapi then kempis bila dia cakap tapi sekarang aku la paling garang!! segala maki hamun dah laju ja kuar dari mulut aku yg dulu konon suci habis. tak kata dia la. epalejau pon pernah cakap benda yang sama dulu. dia tak suka aku dah pandai maki-maki. hahaha mcm aku ni suci sangat ja dulu kuang2..

terus terang aku cakap deal ngn student kat sini mmg menyakitkan hati. mmg bukan semua nya teruk pon, ada gak yang buleh jadik kamceng ja. tapi yg buleh buat geng tu sikit sangat jumlahnya. jumlah yang menyakitkan hati lagi banyak. camna la tak hilang cool campur pandai marah2.

tapi ok la tu.. masa mula-mula dulu lagi teruk aku garang. jgn harap la aku nk senyum ngn budak-budak tu. budak-budak zaman tu mmg suka buat hal pon. tapi sekarang dh kurang sbb depa dah habis belajar dah. yang tinggal sekarang budak-budak yang bersivik sket.

even ada jugak group2 yang tetap sengal dan suka cari pasal tapi keadaan masih tekawal la. idak la aku meletop selalu. jarang dah sekarang aku ym miss lolliyana or epalejau maki hamun bagai ya dak??err sekali sekala ja kan hehe..so agak-agak aku buleh dapat balik ke-cool-an aku dulu tak??ekekeke..


p/s: skinz uum xdak ka nk pakai lebrian or ass lebrian hahaha..penat dah jadik lebrian celup nih..nak jadik real lebrian ler plak ;P

9 comments:

  1. muhahaha...selagi hg keje situ..xdpt balik la ke "cool"an tu...kekekeke

    ReplyDelete
  2. ms lolliyana:
    wakaka aiseh..klu gitu tolong cari kabel keja sat kat aku hikhik

    ReplyDelete
  3. santek ah gambar tuh! :) memang hang cool lah!! *untuk gambar tu saje.

    untuk maki-maki ko tu, masih tak cool. ko memang da tak cool dah. terima hakikat ;p

    ReplyDelete
  4. ms lolli:
    klu hg dapat ptd hg mmg kebanggaan ku kahkah

    epalejau:
    hahahaha ya la-ya la xcool cam dulu tp sempoi menten kan??ekekekee

    ReplyDelete
  5. OIH...Aku br bc entry ang ni...ghsa2 buat masa la xdak kerja kosong lagik kat sini....klu ada aku beli borang bg ang noh....

    ReplyDelete
  6. chenta MIA:
    ok baekkkkkkk..penat la aku duk buat keja photostat2 ni...

    ReplyDelete
  7. meh la keja library skolah. mau? hahaha

    ReplyDelete
  8. yun :
    lebri sekolah??klu ada peluang aku nk ja hahaha

    ReplyDelete