Wednesday, October 5, 2011

hollaaaaaa!!


holaaaaaaaaa!!i'm back hahaha. intro bunyik mcm followers gigil ja klu tak baca entry-entry aku kahkah. lama tak update biasa la tu..tak dak menda nk cerita. lagi satu charger rosak. tapi arini dah ada charger baru. kredit kat chemad supply charger nih ;D

dekat tiga minggu kot charger aku rosak. so dekat tiga minggu gak la aku kurang aktif jadik vampire gituuuuuuuuu!!haha. mmg malam-malam aku layan tv ja. aku rasa habis semua channel aku layan. nak tau aku layan apa sepanjang tiga minggu ni??meh aku list kat bawah.


rookie blue , diva channel - best gak layan drama polis omputih ni..ok character mamat hujung tu agak cute ;P





soffiya tv3 - best jugak tp aiyooo time magrib la pulok..





solehah tv alhijjrah - mak aku layan aku pon layan. giler cun irma pakai tudung sekarang nih :))




ustazah pilihan, astro oasis - solehah vs ustazah pilihan ahahha..so far tak leh nk jugde lagi sbb ustazah pilihan baru kenalkan kan peserta.





pawn stars, History channel - feberet abang aku nih. buleh tahan la. best gak melayan. kisah anak beranak kaya buat bisnes jual beli brg2 lama




EPL, astro sport channel - aku ni bola tak dak hal sangat nk layan. ok ja ngeh3..



dah la kot, malas lak aku nk cari gambar letak sini. heran asal tak dak drama korea dlm list ni??hahaha kompom la ada..mana leh tak tekan KBS tu dalam sehari kihkih..mcm hampes ja entry. mmg tak dak idea sangat2 dah sebenarnya nih tapi gigih nk update..


p/s: asyik entry pasal rancangan tv ja neh..=__="

4 comments:

  1. prestasi merudum skit nmpknya..nmpk sgt xde idea ni..ahaha

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    kahkah sangat ketara idea tak dak tp giat dan gigih nk update..

    ReplyDelete
  3. nampak sangat ko da takde keja kan? tengok tv manjanggggggggggggggggg!! ko tau tak aku jeles?

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    kahkah bak kata ko jugak hargai la idup tanpa bizi aku tu sepuas-puasnya..

    ReplyDelete