Thursday, October 20, 2011

saja sambung ;P


senang cerita ni kesinambungan entry yang lepas. maklom la tak dak idea nama pon hahaha. yg tu satu contoh video clip yg dh jadik mcm wajib tonton la kan dlm rumah sewa kami dulu. dah satu rumah giler korea. mesti akan ada salah sorang yang terjumpa apa2 punyala dlm youtube tu.

klu yang sebelom ni MV ada scene comei2 campur sedih2 sket dekat hujung-hujung tu tapi yang aku nk post ni mmg dlm kategori jenis sedih. aku tak sure kwn2 aku ingat lagi ke tak MV ni tp klu tak silap dulu kami pernah teruja sat tgk MV korea ni yg dah ala2 drama gitu. so moh layan :D






p/s: teruk kan tak dak idea sekarang ni??tulun2!!hahaha

4 comments:

  1. lagu ni aku ingat..tp video ni xingat la.mgkn dulu slalu dgr lagu je kot..

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    ada kita tgk..pooh yg jumpa MV ni rasanya..

    ReplyDelete
  3. aku ingat! aku ingat!
    aku tengok je ko publish one more video, tak bukak lagi vdeo tu pun aku macam harappppppppppppp sangat ko publish video ni..
    sebab aku nak sangat tgk video ni, tapi aku taktau nak recall camana kat ko ;p

    aku suka giler lagu n video ni okay!

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    haha dan aku pon dh agak dua org ja yg akan ingat MV ni..ko dan pooh..kompom!!

    dan untuk recall MV ni aku google dulu nama pelakon pempuan tu thru drama dia belakon sbb aku xingt tajuk lagu ni.naseb baek aku still ingat drama2 dia belakon..well aku gigih kan haha=D

    ReplyDelete