Wednesday, November 2, 2011

dah november

oh dah november. pergh, next month masuk disember maksudnya cukup 3 tahun aku keja kt college sekarang ni. jumpa muiz dekat kenduri jieha aritu, dia cakap hebat tiga tahun tahan tuh hahaha. hebat kan??otai habis wa cakap lu ngeh3..

motip entry ni bukan pasal november . saja ja tu intro hehe. aku nak wish tahniah kat depa-depa ni sebenarnya. 1st sekali mesti la jieha dan fazrul. dah selamat pon jadik suami isteri. tahniah ler. perkenalan di friendster berakhir dijinjang pelamin akhirnya. friendster la zaman tu mana ada fesbuk lagi ekekeke




bebaloi berani pakai merah..menyerlah habis haha

then nak jugak aku letak kat sini. saja nk bagi panjang satu entry haha. aku nk ucapkan tahniah jugak la dekat adik aku. ala adik aku yg best sbb bwk lari beruk aku 3 aritu tu..dia konvo 22hb lepas. ari 1st gaji dia masuk ngeh3..berkat bwk lari beruk aku la tu dapat keja hahaha




belasah gambar dia kat fesbuk. gambar camera aku tak lepas2 nk upload

adik aku konvo anak buah aku pon konvo jugak. tapi dia konvo level pra sekolah hahaha.. hoh 6 thn akak aku duduk sabah. sama umur aliya dah. tahun depan buleh kot pindah sini..tak tahan aku dengar pelat aliya ni makin pekat sabahnya. tekanan aku nak faham. even kawan baek ngn epalejau tapi dengan aku dia cakap pelat keyell. ok la dari dia try ckp kedah kan. buruk giler wakaka




no dua keseluruhan pasti pasir putih..cayalah aliya!!:))


ok done satu entry untuk intro bulan november. nampak sangat tak dak kerja la nih hehehe

p/s: tahniah jugak untuk wani ngn cira. adik2 yang buat praktikal dekat college aku. depa pon dh konvo :))

4 comments:

  1. ni aku nak mengamuk ni.. aku cakap sabah, aku tak abis lagi satu ayat ko da bising suruh aku stop, bagi translate pakai ayat yg ko paham.. aku cakap kedah, ko kata buruk.. da aku cakap kl, ko ngungkit pulak kan.. ko nak aku cakap melayu baku macam dalam buku teks ke? aku no hal... haha..

    taniah jieha :) merahnya mak ngah tauuuu!! adek ko konvo tu bertuah dapat gi dengan makpak sekali kan..kakak kesayangan pun ada sekali yg takleh blah tu.. yg penting takde ex gf la datang sekali..kekeke..

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    errkk ala main2 ja tu kekekekeke..saja nk bagi panjang entry..lama xmengutuk ko dlm blog aku :P..bahasa baku??kang kena buka kamus dewan bahasa lak aku hahahaha..

    kakak kesygan yg melebih2..mmg xleh blah hihihi

    ReplyDelete
  3. pasir putih?? tawau?? hahaha.. pelat dia memang lain mcm..patut ko x paham..n camana la agaknya kalo dia pindah kedah tu kan? mesti xda sorang pon yg faham apa dia cakap nnti..
    epal tu cakap laju ko paham ke? haha

    ReplyDelete
  4. atieabid:
    ha ah pasir putih tawau..oh mmg lain mcm ek, patut la kahkah..tu ler klu dia pindah sini nanti klu g sek blur jap kot bdk2 lain haha..epalejau so far faham lgi ler asalkan jgn kuar plat kunak dia ekekkeke

    ReplyDelete