Tuesday, November 15, 2011

jgn sekali2 terpedaya




aku nk pesan ni. klu tetiba kwn baek ampa ada sms camni jgn sekali2 terpedaya

thank you for ur support to me. ur kindness n ur guidance i really appreciate. thanks a lot

klu ampa rasa pelik sbb tetiba kwn ampa sms camtu, kompom ampa reply sms tu kan

so aku yg tepedaya telah meng reply msg tersebut

hehe tetiba cakap makaseh kat aku ni awat??

dan itu soalan yg memerangkap diri sendiriknya sebenarnya sbb lepas tu skype masuk dengan ayat2 bunga camni :

kena antaq msg kat best fren sebab ada kursus TEAMING WITH PASSION KAT TM.siap dpt keja sekolah lagi. aku xbuat lagi. tolong buat karangan kat aku sat. tajuk team work

then even aku balas

hehe tak faham

tapi once dah teperangkap tiada jln kuar lagi dah

tolong la google sat. aku mls nak karang ayat hehehe. penat kursus nie. siap kena jerit2

so endingnya aku google untuk dia. dan jieha tahniah sbb berjaya pedayakan aku buat kerja sekolah hang!!


p/s: hahaha aku mmg saja cerita kat sini jieha :P

12 comments:

  1. bhahahhahahaha!!!! jieha terbaik! dia dah kawen akai panjang lagi nak pekena ang. hahahah

    ReplyDelete
  2. yun:
    aku ingat lepas kawen ni dia dh kurang idea nk pekena kawan..lagi panjang akai nampaknya..aku lak tu yg tekena dulu hahahha

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha..kalau acik xkira la kawan baik ke tak baik, malas aku layan, buat2 tidur leee kui2

    ReplyDelete
  4. miss labi:
    sbb tu ada sorang kwn nama chepah cakap "nampak ja rock tp hati kamu tu hati lembut"!!hahaha...

    ReplyDelete
  5. miss lolliyana:
    hahaha cam la hg xkenai jieha..nakal dia xhabis even dah kawen

    ReplyDelete
  6. ahahaha...pizah kena trap...kes naya pizah ...

    ReplyDelete
  7. chenta:
    hahaha tu la kena trap..bijak tul puan najwah ni kikiki

    ReplyDelete
  8. x pa la pizahhh...dh hang bes frennya...apa kan daya..redha ja...kikiki....

    ReplyDelete
  9. mirakuru:
    hahaha taktik dia sangat hebat la..mmg kena redha la kali ni tekena haha

    ReplyDelete
  10. hahahahahaha..patot la ko tak heran bila aku buat benda yang sama.. da biasa kena lagi keji rupanya..wakakaka!!

    ReplyDelete
  11. epalejau:
    hamek hang jieha lagi keji had cakap hahahha..tu la aku dh biasa sangat buat homework kwn2 ni..

    ReplyDelete