Monday, December 19, 2011

baru nk tengok


orang lain maybe dah tgk kot video ni. tapi serius aku baru tengok. tengah duk golek2 atas katil sambil layan fesbuk aku nampak yun share video ni.

serius dlm golek2 aku buleh bangun hadap laptop sambil letak dua2 belah tangan dekat mulut yang terngaga dan cakap ya Allahhhhhhhh!!

rasanya ni 1st video pasal kawen or tunang or pre wedding yang buleh buat aku bangun dan duduk bersila dalam gelap tengok dengan sepenoh hati. serius ok hahaha





sempoi habis fuhhh!!


p/s: apa??klu ada orang buat kat aku mcm ni apa jawapannya?of kos la jawapannya kena tunggu dulu KALAU ada yang buat ok wakaka


12 comments:

  1. aku selalu on9 pakai phone, so bila ada orang share benda ni, nak aje bukak tapi takleh view pun. ):

    but then bila dapat sentuh je laptop, ni benda first aku carik nak bukak. apa sangat kan sampai ramai yang share?:)

    dan gulp. the way he posed in the pictures with those text. comel giler.

    p/s ko kat bawah sangat takleh blah. haha. KALAU ye? kata kakak aku, kak atie; KALAU, babi pun buleh terbang. hahahahahaha!

    ReplyDelete
  2. hahahhahaa aku mula2 taknak tgk. tapi skali tengok fuhh. budak laki ni style gilaaaa.... budak pompuan ni pun muda lagi la gilaaa. adeh.. sama hensem, sama cute, sama cantik :)

    ReplyDelete
  3. an error occurred. please try again later. SEKIAN

    tu ja aku dpt pizah...

    xd[t nk review lelebih

    ReplyDelete
  4. ok pizah aku komen lagi setelah cubaan kali keberapa ntah

    oooosemmmmmm....rasa nak nagehhhhh

    ada lagi dak laki cam ariff ni

    bak aku sorang

    sekian.

    (depa dedua comel)

    ReplyDelete
  5. wah sweet nyaaaaaa...pizah kalo benda tue jadi kat hang..aku nak jadi camerawomen rakam utk hang..ehehehhe..

    ReplyDelete
  6. semalam tgk kat fb, gile sweeeeeettt..tp ape yg bdk pempuan tu reply tak dapat nak baca sangat sebab tak clear..
    ade lagi ke org nak propose acik macam ni eh?
    eh eh eh..tak sedar diri pulak.

    ReplyDelete
  7. eh acik..kalau ada orang nak propose u gitu, u nak terima ke? abis peja camana? camana? hahaha..suh peja la propose balik, buat style camni :D

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    kira bebaloi la ko menanti nak sentuh laptop untuk view video tu kan..sangat comei dan sempoi la :))

    hahaha tak baek kan main dengan pektaan kalau ni tp kalau ni la penyedap ayat..mmg tak leh blah wakakaka

    yun:
    naseb baek hg tak ikot rasa tak nak hg tu. klu tak kompom hang xshare. bila hg xshare aku pon xkan tau ada lagi spesis laki2 mcm mamat tu ekekeke..style habis and pempuan tu pon cute :D

    skinz:
    haha bejya gak komen.teharu aku hg try byk kali..ya sangat oooosemmmm..mmg buleh nages tgk video ni..insyallah one day ada sorang yg mcm arif ni untuk hg :D

    jieha :
    hahahah iya2 ja nk jadik camerawomen. klu time tu hang tgh dlm pantang camna??muhahaha

    acik:
    tu la sweet gilerrrr!!ha ah xclear sangat yg bdk pempuan tu reply tp gigih punya pasal sanggup ja pause nk bca jugak menda dia tulis wakaka..

    betul gak ckp epal tu..nak ke terima klu ada org lain propose camtu??hahaha...menangis tak belagu plak si peja tu kang ekekeke..ala suh jer peja propose balik ala2 mcm ni :))

    ReplyDelete
  9. hahahaha..aduih terkena balik :P
    korang ingat peja tu rajin ke nak buat benda-benda sweet, kutuk acik dia tahu lah. hahahaha..
    kalau Kim Hyun Joong yg propose mcm ni boleh pengsan gue. Lepas tu acik kena pegi lempang Peja biar dia pengsan sekejap utk acik menghayati saat2 bersama KHJ walau seketika. matiklaaa berangan macam ni kan. hahahahaha

    ReplyDelete
  10. hahahaha wah jelesssssssss giler tahap tak dak ayat nk cakap klu kim hyun jung tu propose acik tau dak...

    ReplyDelete
  11. hahahahaha..
    acik pun mati sakit jantung kut kalau kena propose ngan KHJ..eh eh nauzubillah tanak mati tapi nak di propose. kekekeke

    ReplyDelete
  12. miss labi:
    hahaha en peja mai baca komen gf mu ni cepat :))

    ReplyDelete