Friday, December 30, 2011

ini tidak adil!!


" ini tidak adil tidak adil bagi ku!! "


aku tujukan lirik lagu yuna ni kat yun and skinz yang tengah syok bejemur ditepian pantai, yang tengah bagi makan penguin kat underwater world langkawi dan pura2 buat tak gayat atas kabel car tuh.


*fokus kat part tidak adil ja. lain2 tu abaikan. tak pasal2 kot yg lain tu ekekeke





and please epalejau, nad , acik maapkan daku sbb tak join uolssss dating dekat kolompo esok..insyaAllah next time yer hehehe. err jgn boikot cerita cik stickynote okeh ;P





p/s: tutup tahun 2011 dgn kena bekerja pada 31/12/2011. hepi new year semua :))


7 comments:

  1. happy new year. aku pom keja jugak. huhu..

    ReplyDelete
  2. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh takdek. takmau maapkan kau. takdek lain kali lain kali.

    ReplyDelete
  3. atieabid:
    nk buat camner kan..nama pon keje huuu..

    epalejau:
    eh takbir dulu merajuk camni ek??hahahaha

    ReplyDelete
  4. awwww... nantikan update dating kami di blog.. pastu sila menangis tak berlagu.. kekekekeke..

    ReplyDelete
  5. nad:
    ok buat2 mcm xbca lalalala hahaha

    ReplyDelete
  6. nak boikot!!!!! kekekeke..
    selamat tahun baru stickynote :)

    ReplyDelete
  7. miss labi:
    alamak acik nk boikot!!habis sapa nk komen entry2 pasal dimple couple, kim hyun joon, running man, eun hyuk suju pasni ;P

    haha hepi new year acik :)

    ReplyDelete