Monday, December 12, 2011

misi baru


aku ada misi baru start malam ni. mungkin aktiviti online sampai lewat2 mlm akan dikurangkan untuk menjayakan misi ni. aku target lepas 5 ari misi ni akan berjaya tapi klu ketagih teruk kemungkinan misi tu akan berjaya lepas 2-3 ari. nak tau misi apa??sila tgk gambar kat bawah.








muhahaha ombak rindu tuhhhhhhh!! ni versi tahun 2002 punya okeh. opismate aku punya novel. pinjam sat nak baca. best sangat ka sampai filem untung juta2. so tunggu lepas aku baca sampai habis then baru aku buleh jawab best ka tidak ngeh3. versi filem aku tak rasa nak tengok sbb ramai cakap tak best mcm novel. so nak feel aku khatam dulu novel. ok daaaaaaaaa aku nak jadik ulat buku hahaha..


p/s: menda la nk present pasal ebook sok ni..

10 comments:

  1. gud luck. memang best. tapi lepas ombak rindu ni ada 2 novel lagi sambungan dia. ngeee..

    ReplyDelete
  2. atieabid:
    hahaha ok maseh..so far baca kira buleh hadam lagi jln cerita dia..

    miss labi:
    hahaha yer ombak rindu uuuuuuu ahaks

    ReplyDelete
  3. PIZAHH..BACAA..OMBAK RINDUUU???? NOVEL??? muaaaaaaaahahahahahahahahahaha!!!! -puzah

    ReplyDelete
  4. puzah:
    wakakaka org industri beb..kena kaji kenapa juta2 untung hahhaha

    ReplyDelete
  5. Stenby mata bengkak yeh..bukan sbb tido lambat, tp sbb nangis kaw2..hehe.

    ReplyDelete
  6. nad:
    hahaha klu xdak tisu rasanya kain selimut buleh kot buat lap mcm epalejau buat dulu tu :))

    ReplyDelete
  7. aku lempang gak haaa statement kat atas ni ;))

    BTW, tak rugi baca. dan betul, sila ready selimut sebelah sebelum baca..

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  8. best citer dia. paling best lah! dengan yang aku citer tu, tak seindah mimpi dan tak semanis impian :) bagi aku laa.. ko bleh hadam ke tak, aku taktau ah. tapi, kalau ombak rindu ko leh lepas, maksudnya hokay laa tu ;)

    ReplyDelete
  9. epalejau:
    gelak aku baca ayat klu ombak rindu buleh lepas hahaha mcm dasat ja aku nk hadam satu2 novel tu..tp serius paling laris tu xleh hadam..ok nanti bila2 aku akan try baca novel ko ckp tu lak yer ...

    ReplyDelete