Thursday, December 1, 2011

nampak bezanya???


aku dapat idea ni secara tak sengaja lepas tertengok nama kawan2 aku dlm group. nampak depa punya profile picture. ni gambar2 setakat pukul 12.30 malam . maap yer copy tak mintak izin dulu ekekeke. cuba tgk profile picture depa then bandingkan ngn profile picture aku ngeh3


ni profile picture miss lolliyana. wah pengantin baru gitu hehe..



ni lak profile picture cikgu mahfuzah. tak mo kalah letak gambar kawen jugak kihkih



diela comel pon letak gambar dia kawen :))





hamboi2 jieha saling menjeling disitu nampak hahaha





then yg bujang2 punya geng. aii nun praktis ka muhaha



tak letak dewi posing punya profile picture tak lengkap entry ni ekekeke



ni tahir punya. amek gambar dgn retis tuh wakakaka



dan ni plak profile picture aku. spongebob pakai baju harimau melaya!!




so ada nampak bezanya???hahaha


p/s: camna la ada org buleh cakap jgn putus asa dekat aku. tgk profile picture ar. tak sesuai kot sambil sambung angkat kening hahaha

10 comments:

  1. hihihi..kreatif ooo stikynote..kitewww pun single gak, letak gambar ank buah je la kat profile, tiru orang lain letak gambar anak..kofkofkof

    ReplyDelete
  2. eleh..sblm ni letak gak gmbr retiss hg tu..tetiba plak tukar spongbob..saje je kan...

    ReplyDelete
  3. miss labi:
    kan??sangat kreatif wakakakka..low profile jer..yg penting semangat harimau mau ada ekekekeke

    miss lolliyana:
    retis pon kena ada semangat harimau melaya hahaha..maklum la nk tweet2 ngn dahlia teck eh silap apex muhahaha

    ReplyDelete
  4. miss lolliyana, entah kan? kan? aritu elok je dia buh gambar sendiri..da nak publish entry ni baru buh gambar spongebob bagai..mana aci..

    fizz, aritu aku buh profile picture harimau malaya ko tak buh entry ni pulakkkkkkkkkkk.. mana acik..haha!!

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    tah nyer..ahh aku xpuas hati..sblm ni elok je hg buh gmbr sendiri..skrg dan2 tukar kan..kan2...-

    ReplyDelete
  6. epalejau & miss lolliyana :
    apa lak tak acinya..aku tukar pro pic tu lepas magrib..aku update kul 12.30..hahaha..kira bukan dan2 tukar ler kuikui

    haha ala had xbest ar buat entry ni masa ko xletak gambar2 posing ala2 top model kahkah..ko kan dewi berposing ngeh3..

    ReplyDelete
  7. dewi posing?
    wakakaka...sangat sesueiii!

    ReplyDelete
  8. bila tgk2 balik..cantik plak gmbr aku kat atas tu..muahahaha

    ReplyDelete
  9. keh2.fizah awt xbuh gambq pakai tdg pink tu.mmg melatop lah!!

    ReplyDelete
  10. atieabid:
    hahhaha kan sangat sesuai dia dgn nama dewi posing :))

    miss lolliyana:
    hmm ya lah..aku bagi hg perasan sekali dlm blog ni..angap cam hadiah pekahwinan la dari aku wakakaka

    mini cooper:
    sekali sekala artis pon kena low profile..xleh selalu meletop sangat.tambah2 ngn tudung pink hikhik..

    ReplyDelete