Saturday, December 31, 2011

tayangan perdana la sangat

motif aku buat entry ni sbb aku busan malam ni haha. so aku telah menjadik rajin untuk edit dan tgu gambar ni loading masuk blog. ni gambar2 kandid sehari sebelom dan ari keduri aqiqah anas dengan ibraheem 16 hb aritu. dah lama tapi tak rasa nk update pon. baru mlm ni terasa nak buat. kira tayangan perdana la ni wajah anak2 buah aku ekekeke.



ok aku kenalkan yg atas moto tu anas. bila naek moto tak nak turun. tampar kang baru tau ahaha. yg main bola besar tu ibraheem. baru besar tu tapi dah giler minat dengan bola. yang tersengih nampak gigi baju belang abang ibraheem, nama dia izziddin. dia mmg suka sengih nampak gigi. yg rasa macho baju belang merah tu lak abdurrahman. abang kepada izziddin. dia ni sama mcm aku suka makan :P



kan aku dah cakap dia suka makan. orang lain dh habis makan dia tak habis cedok lauk lagi tuh ekeke. baju merah dalam gambar tiga orang tu muhammad. abang kepada abdurrahaman. tu gambar masa depa buat2 macho tgk kambing kena sembelih. ha yg pempuan tu nama dia nazhan afifah. ni bagusnya ada anak2 buah yg dh besar. rajin nk tolong bungkus goodies bag. setel depa buat semua aku cek jer ngeh3..



yang pegang senduk tu afif. dia cucu sulung so gaya dia pon mcm orang besar. tak nak isi2 goodies bag semua tu apa barang. dia kacau gulai kawah terus haha. yg pakai tudung tu la aliya. ala yg puji aku bijak masa aku buat kek pandan aritu :P..tgk anas tak nak turun dari moto lagi ish2.



yg bejln bawak goodies bag tu aisya kakak anas. gara-gara gambar ni la kami buleh kesan mana hilangnya satu lagi goodie bag. ya aisya yang amek rupanya. baju merah tu muhammad. gambar ats tu xclear sangat ni clear sket muka dia. ada lagi sorang anak buah aku hanan syakira. tak tau asal gambr dia tak dak folder aku ni. transfer tak habis rasanya dari camera. tapi aku pernah tulis pasal dia dulu. buleh tgk kat sini gambar dia.

p/s: nama ank2 buah aku mmg klasik dan seketul2 semua kecuali syakira dengan afifah ja lebih satu pekataan :))

2 comments:

  1. banyaknyaaaaaaaaaaaaa anak buah ko..walaupun anak buah aku lagik ramai. hahaha..

    tu yang cuci hp ko macam sayur tu yg mana satu?

    jap..jap..anas aisya alya adek beradik kan?

    then muhammad, abdurrahman, izziddin pulak adek beradek jugak ;P

    kalau ingatan aku masih normal laaa..

    ReplyDelete
  2. hahaha 10 org dah semua tp ko rekod tetap ko ngn nurul tebyk :D

    yg cuci sayur tu syakira. tp xde dlm folder aku ni.rasanya transfer tak hbs dari camera. abg ipar aku yg transfer aritu..

    ha ah aliya aisya anas adik beradik. muhammad, abdurrahman, izziddin n ibraheem 4beradik. afif sorang2..syakira n afifah dua beradik..kira betul la ko ingat tu hehe

    ReplyDelete