Thursday, January 26, 2012

tak cukup sejati kalau tak beli



bukan lebrian sejati klu tak beli tshirt ni




kena compress baru lepas upload gambar ni. giler slow beruk aku haih!!


wakakaka gigih publish. well bukan senang nk jumpa baju design camni. siap tulis library tuh. tgu lagi tak beli???sayang kot.

tu pon kali kedua pergi baru tekad beli . 1st time jumpa tesengih tengok tapi rasa tak perlu tshirt baru. bila balik rumah buleh plak duk gila bayang teringat-ingat. then lebrian yg duduk ipoh sorang tu plak baek punya perangat la kan.

nak beli tadi pun habis pk. tapi adik salesgirl tu terer. dia cakap ramai orang beli tshirt ni. size yang aku pegang tu last. hahaha baek punya ayat. last2 aku cakap ok dan dia buka resit. bayar kat kaunter depan ya kak sambil senyum manis :)


p/s: tanda2 aku akhirnya pasrah aku adalah seorang lebrian hahaha


10 comments:

  1. alahai..sgt sempoi bj ni..rasa nak rembat 1..huhuh

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    ada dua kaler grey ngn putih..pilih2 mana 1 ekekekekeke...bukan senang ooo nk cari baju design lebri ngeh3..

    ReplyDelete
  3. fizaaah..nk jugak baju ni...huwaa..hadiah besday..bule la...hehee...

    ReplyDelete
  4. minicooper:
    aii aritu kata xmo hadiah hahaha..err asalnya kami nk claim ni hadiah besday gak tp takot habissss klu tgu kahkah..

    ReplyDelete
  5. Ala pijah. Aku nak baju tu. Aku nak jugak. Nak jugak. Nak jugak. Nak yg kaler putih..

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    hahaha sila pm untuk urus niaga tp xjanji ada lagi ke tak..ala cari kt supermaket kompom ada..aku beli kt the store la..

    ReplyDelete
  7. padanla aku tak penah jumpa. aku tak penah carik baju kat supermarket. tak kesahla the store ke, giant ke, milimewa ke, survey ke, parkwell ke. hahaha. jarang bekenan. aku salu beli kat kdai2 tepi jalan je..

    Tak kira ah.. Nak jugak baju ni. Belikan utk aku..

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    haahaa gigih.ada la ko cari kt mall..kompom ada..brand vior jeans..kat mana2 pon mesti ada punya..

    tapi ko serius ker nk aku belikan ni???

    ReplyDelete
  9. rs nk pakai bj ni ja hari2 p ngeja..semangat skit..hehee..cik fizaahh..tenkiu no..dun worry this year ur besday present double..hehe..qadho hat tahun lepaih..

    ReplyDelete
  10. minicooper:
    ok dh ada kt rumah ni..tgu bila2 cuti ai bagi yer haha

    ReplyDelete