Tuesday, January 3, 2012

sorry to say sorry to say!!

aku dua kali tengok biar mimpi sampai ke bintang. serius tak tipu. yg best dua2 kali secara tak sengaja. dua2 kali sbb aku nak tgk master chef. gigih kalut tekan remote bila nampak jam kul 9. sekali tak dak sbb tunjuk drama ni. ka ari tu mmg tak dak master chef?? aku bukan ingat ari apa, aku aci tekan ja klu kul 9 tuh ekekeke





masa 1st time tengok tu terus sms epalejau cakap drama yg dia tunggu2 tu tengah tayang. mcm biasa la aku ni, idak la rasa nk tengok sangat. budget nk tengok kejap ja. nk tau citer apanya sampai iklan bebulan2 sebelom tayang. siap pakai hero indon yg belakon dlm nada cinta ke apa. sori had, aku lupa lagi nama dia ;P

tapi bila tengok si kina tu duk cakap sorry to say sorry to say melekat lak aku haha. lawak tul minah tu. suka hati mak nenek dia nk sebut camna hahaha. siap betekak dia sebut betul. lawak giler. rupanya ada lagi manusia yang teruk englishnya banding ngn aku even dalam drama kihkih.

tak buleh ingat muka dia masa cakap IPHONE 4!! kerek tak hengat hahaha. tapi dalam bangang2 campur sengal, dia tu bijak la jugak. dan of kos dia kawan yang baek kan???:')) mau tak baek main bagi gitu ja ipad ngn iphone. giler ko tak nak???wakakaka

sampai adik alya ingat dia jadik GRO. tu sorang lagi sama bangang dengan sengalnya hahaha. mak pon aci lebih kurang ja sengal. tu lom kira mak yam ekekeke. part love story andy ngn alya even dah biasa tengok tapi untuk biar mimpi sampai ke bintang punya version aku akan cakap best. dan last sekali sorry to say, sorry to say lagi berbaloi tgk drama ni dari tgk ombak rindu kot opssssssss ;P


best jugak lagu ost drama ni




p/s: acik tolong!!sangat cair tgk leeteuk layan soraaaaaaaa!!hahaha


7 comments:

  1. mmg teringin nak layan cite ni sbb ramai kata best..tp xde peluang lg nak tgk..huhuhu

    ReplyDelete
  2. ohhhhhhhhhhh..dalam panjang2 entry di atas, yang p/s tu gak menarik perhatian..sekarang gak nak gi tengok ;)

    ReplyDelete
  3. miss lolliyana:
    hahaha try kt utube..ada yg upload rasanya..tu pon klu ASTRO tak delete ler..

    acik:
    hahaha ha cepat2 g tgk..next week punya preview lagi la xsabar nk tgu ;)

    ReplyDelete
  4. hahaha..tang lagi berbaloi tngok ni dari ombak rindu tu aku tak setuju..hahahahahaha!! sebab bagi aku dua2 best..

    satu cerita sedih meruntun-runtun..satu lagi cerita sedih sengal sengal ubi punye citer..

    apa pun, dua-dua best sebab herooooooooooooooooooooooo dia. aih, cayaqq!

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    kita mmg best french tapi sori to say sori to say la jarang nak sama minat wakakakaka..klu aku cakap camni agak2 ko penampar aku ari2 tak??hahaha

    ala bab hero jgn cakap la klu xcayaq kompom xleh jadik hero ekekeke

    ReplyDelete
  6. aku pun secara tak sengaja tertengok citer ni...tp x pernah tgk full.. adeh..mesti part kat tgh2 dah dekat nak habis baru dapat tgk...

    sory to say sory to say..! ahahaha..comel la kina..

    ReplyDelete
  7. atieabid:
    dun wori astro kompom akan ulang tayangnya citer ni lagi..masa tu set alarm kul berapa ok hehe..

    hahaha tu la sengal tp xleh nak penampar sbb comel :))

    ReplyDelete