Friday, February 17, 2012

entry bebaur dengki

ni anak buah tebaru aku. aneesa nama dia. lahir 6 februari aritu. aku bedoa dia kuar 10 februari tapi dia excited nk kuar awal.





bila aneesa lahir 6hb terus budak kt bawah ni kuar statement bangga yg depa akan jadik kamceng sbb besday sama ari.





kamceng la sangat. tgu nanti aku ajar aneesa camna nk paw baek punya pakcik dia. kata sama besday kan muhahaha


p/s: oh 10 februari besday aku pada yg telupa yer ekekeke

11 comments:

  1. er..er..besday hg blum lps kan??hehehe

    ReplyDelete
  2. miss lolli:
    ha ah tu besday stickynote..besday noor hafizah belom lagi ekekekekeeke..

    ReplyDelete
  3. alamakkkkkk..mampuih den!!!hepi belated besday my frennnnn....ampunkn kekhilafan sahabatmu yg sedang sakit ini..hehehehe.mmg time2 cenggini bnyk benda den lupa..heehheeh

    ReplyDelete
  4. miss lolli:
    hahaha ala rilek ler..aku bukan jenis kisah org ingat ke tak besday..tak dak nya nk sentap2 bagai la.tambah2 msa hg tgh sakit ni..aku lagi la xpedulik hg ingat ke tak..yg penting hg sehat :)

    ReplyDelete
  5. KAKAK... kim salama adik. ahahah

    ReplyDelete
  6. uhuiii birthday kamu ke? happy belated birthday la ye :)
    27 tahun la kan, hai akak..ekekeke

    ReplyDelete
  7. yun:
    kahkah apa kakak2???dia ada kt penang cari dia kata sana..kim salam sendirik haha..

    miss labi:
    apa ni pangei kitew akak!!kitew baru 17 lew..hahahahaa tq acik :))

    ReplyDelete
  8. alaaaa.. KAKAK berkira. hahahahah. hi awak. saya kim salam awak. hahahahahahha

    ReplyDelete
  9. amboi. ehem. tersedak jap baca ayat last.. atleast aku teringat awal kan.........eceh ;P

    aku suka nama aneesa. ni adek beradik annas aisya alya tu ka?

    ReplyDelete
  10. epalejau:
    hahaha ko ngn uda mmg spesel kes.dua2 ingat awal sehari hehe

    ha ah aneesa ni adik tebaru aliya aisya ngn anas..tapi aku tgk gambar jer..dia tak balik sini lagi..

    ReplyDelete