Wednesday, February 29, 2012

sekali sekala

hepi besday untuk sapa-sapa yang kena sambut besday 4 thn sekali arini. ok pa spesel sket. buleh rasa muda selalu. umur kira 4 thn sekali buleh gitu?? hahaha..gurau2 ja ea :))


aku rasa tak penah la entry aku tak mengarut dan merapu kan. kira jauh sekali la nk post entry-entry yang berbentuk ilmiah ni. nama ja lebrian, information broker la konon tapi entry mcm hampes ja merapu kihkih. biasa la teori dlm buku ja pun ;P


so sekali sekala update pasal ilmu pengetahun ni tak dak hal kot. untuk pecubaan pertama mari kita belajar mengenai tadaaaaaaaa tahun lompat!! tapi maap bkn aku yg nak explain. ampa dgr ja la pakcik epipheo ni bebel hehe..





sempoi apa cara dia explain..tu pasal post ngeh3..


p/s: tapi bak kata chepah, kalender Islam mana ada tahun2 lompat neh ekekekeke

6 comments:

  1. hahahaha.... suka cara dia explain tu...
    hhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. uncle jonni:
    hi uncle!tu ler sempoi ja dia explain haha

    ReplyDelete
  3. bestnya tngok dia explen..kalau lah masa kita sekolah dulu cikgu2 explen macam ni kan.....

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    haahah dulu had..skrg ko ler kena explen mcm ni kat bdk2 ko :P

    ReplyDelete
  5. baru ada kesempatan nak tengok..so coollllllllllllllllll walaweh..

    comel la epipheo nih..hehehe

    ReplyDelete
  6. miss labi:
    kan sangat cool ooo dia explain :D..klu nk tarik minat budak2 belajar guna cara epipheo ni sure bdk2 suka haha

    ReplyDelete