Saturday, February 11, 2012

seri pon kena update ker??

kedah seri ngn sabah pon aku kena update entry ker???ni yang nak nyanyi ini tidak adil tidak adil bagi ku sambil lilit shawl ni hahaha. kredit untuk acik untuk ayat itu kehkeh. tapi tak apa aku update jer. biasa la retis mmg, bila kalah ka seri ka orang tetap nak baca entry kita kan. nk buat camna inilah harga yang perlu dibayar bila popular. semua kena update demi peminat ahakssss!!


lagipon apa ssh sangat nk update pasal bola. pempuan klu update pasal bola tak payah duk pecah kepala pikiaq nk tulis pasal formasi 4-4-2, 4-5-1, 5-3-2 or lain-lain formasi. tak payah pikiaq sapa patut jadik striker, defender or midfielder. tak payah penat2 nk explain berapa point team akan dapat bila menang or seri. tak perlu kira berapa goal yg kena jaring atau berapa bijik goal balas.


pempuan klu update pasal bola apa yang penting adalah kena pandai google. yes google image dengan lebih jelas lagi. eh tak pa klu tak suka google image buleh pakai yahoo image. dan kemudian bereaksi seperti berikot.



christiano ronaldo aaaaaaaaaaaaaaaaa!!





david villa ko ensem tp ko dh kawennnnn!!uwaaaaaaaaaa!!





casillas, OMG pengsan2!!






nadzmi awak comei la :)) kitew sukew awak sangat2!!






eh safiq rahim ler hikhik





apex, kenapa mesti dahlia teck dan bukan I ???hukhuk






ok dah dah. aku pon naik geli hahahaaha. sori aku bukan mcm tu ok. takdak maknanya aku tengok bola sbb nak menjerit histeria bila tgk player hensem or cute. plz la, sbb tu aku tak like mana-mana fanpage player bola pon. aku like page harimau melaya terus. baru true supporter camtu kan???nak lagi best sila like page sokerleaks . sengal giler kot. ala-ala page hiburan untuk peminat bola la aku rasa hahaha.


p/s : ok hutang dh setel yer had :D

8 comments:

  1. aik, satu ja ka? kan liverpool pun kalah..wakakakaka...

    satu satu ye? kekeke..

    ape ni stickynote, apex dgn dahlia teck dah berakhir la..ecece..nak wat gosip konon2, kakakaka..

    kitew peminat tegar pasukan german dengan liverpool..semua kitew kenal lewww...hihihi ;)

    ReplyDelete
  2. acik:
    klu kira satu jer xleh ker dari dua??hahahha...

    eh depa dh xda apa2 dah ka???serius xtau hahaha..nampak sangat minat bola jer xamek tau gosip2 dia kahkah

    german??ok terus nampak ozil hahahaha..liverpool???wah mesti minat suarezzz neh kahkah

    ReplyDelete
  3. aku lagi lah..taktau langsung pasal apex dan sape tuh?? dahliaa??! hahaha. lepas dia putus tunang, memang aku taktau dah apa2 pasal personal dia. aku truly minat dia pasal dia tangkap bola serupa tangkap hati aiii.. :D


    eh eh laju je aku. ;) mekaseh la entry ye. at least ko :

    'pasal formasi 4-4-2, 4-5-1, 5-3-2 or lain-lain formasi. tak payah pikiaq sapa patut jadik striker, defender or midfielder. tak payah penat2 nk explain berapa point team akan dapat bila menang or seri. tak perlu kira berapa goal yg kena jaring atau berapa bijik goal balas.'

    tau gak pasal semua term tu. aku harammmmmmm pasal tu tanak tulis wakakakakakakaaaa!

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    hahaha putus tunang sbb si dahlia ni ler..xtau lak skrg still menten ke tidak..org glamer kan ramai sangat pempuan hinggap kuikui

    hahahah naseb la ko seri klu kalah mmg nak tak nak ko tetap kena tulis..

    ReplyDelete
  5. nasib apek la jadi bahan gosip korang kan. hahaha..

    ReplyDelete
  6. atieabid:
    hahaha sapa suh jadik kasonova sangat...naseb ar kan kahkah

    ReplyDelete
  7. Ozil tu i jeling sebelah mata je..kekeke..kitew sukew Schweinsteiger lew..hihihi..gedik cakap ew ew..kuikui..
    Suarez? huh..yang ni xpandang langsung..kuang3...kalau liverpool of cos la acik sokong Gerard..dengan Agger sekali sebab Agger comel..ahahaha..

    baru-baru ni kuar gosip apex dah putus dgn dahlia kononnya ada perempuan lain. tapi nama pun gosip xtau betul ke x cite tu

    ReplyDelete
  8. acik:
    hahaahaahha tp ozil main best oooo..suka jugak german cuma xkenal sangat playernya..nama payah2 nk sebut wakakakaka..suarez nk kena jual dah baca paper arini..buat malu liverpool katanya..

    uih laku tul apex ni..nk kena buat entry khas kupas gossip dia ni haahhha

    ReplyDelete