Monday, February 13, 2012

stokin pink


comei tak stokin baby ni???hahahaha




nampak besar tapi kecik ja stokin ni kihkih


dua tahun lepas aku dengan sengajanya telah membeli stokin baby ni sbb nk buat sengal kat chemad hahaha. siap beli kaler pink kot sbb kami selalu ngutuk dia suka pink wakakaka. masa tu ari last dia kat tempat keja aku. dah nak berenti keja tempat lain. kira tu konon hadiah kenang-kenangan la :P

sebenarnya aku dah tak ingat pun pasal stokin ni hahaha. sampai la semalam bila dia post kt wall aku. dia kata belek punya belek akhirnya jumpa gak stokin baby kaler pink yang pernah aku bagi kat dia dulu hahahaha.

siap berbasuh lagi. tetiba rasa teharu lak bila tgk gambar stokin tu sbb serius masa aku beli stokin tu mmg tak lebih dari main-main nk buat sengal dengan dia wakakaka. tak sangka dia betul-betul simpan sampai sekarang untuk baby dia yang nak lahir bulan depan insyaAllah :)) tapi baby dia tu baby boy stokin ni kaler pink ler pulak hahaha. agaknya baby dia nanti tu sama mcm bapak dia ler kot, suka pink ;P


p/s : ya tahu saya berutang lagi satu entry bola ..wait ya kehkeh


4 comments:

  1. jgn lupa stokin utk anak aku nnt ek!hahah..

    ReplyDelete
  2. miss lolli:
    hahahha insyaAllah ada ok :))

    p/s: bila nk gossip neh??

    ReplyDelete
  3. epalejau:
    NIKE jer??ok aku beli NIKE kt padang besar..xdak hal..

    ReplyDelete