Friday, February 3, 2012

tekan lima

aku bila budak-budak tanya camna nk register student portal ka, camna nk buat bila lupa password student portal ka, subjek apa dah ambik ka, subjek apa saya register ka itu aku dah tau apa nak jawab. klu aku busan sangat sbb byk kali tya, aku jawab ja ala mcm kamu register fesbuk tu la.


klu ada mesin rekod mcm kita telefon customer service tu lagi senang. semua aku dh siap jawapan. tekan ja. tekan satu untuk lupa password. tekan dua untuk semak senarai subjek semasa. tekan tiga untuk previous subjek or tekan empat untuk tya CGPA.


tapi bila ada sorang yang tanya soalan "kak ada nampak saya masuk library tak semalam???" agak-agak aku nak jawab apa?? harus kah aku gelak tegolek kat situ?? ataupun aku patut suruh dia tekan lima untuk adik bukan retis kpop sampai akak nak ingat adik masuk ke tak yer !!




haha kpop???

p/s : aku suka tgk citer korea tp kpop bukan aku lor

9 comments:

  1. Hahahahah..tu shinee kan? Ecewah! Boleh kenal pulak..hehe.

    Tapi lawak ke der apa budak tu pi tanya camtu? Hahahaa, dia bajet hot ke apa ni?

    ReplyDelete
  2. nad:
    wah nad kenal shinee??ahahhaha

    mcm tu la bdk2 kat sini..xtau depa pk apa sebenarnya..soalan depa samaada buat org naek hangen xpon camni la rasa nk gelak golek2 tp kesian hahhahhaha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. jadi aku nak tau lah kan apa yang ko jawab kat budak tuh? hahahahahahah..

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    idak la aku sengal sampai sound adik budget kpop ka hahaha..aku cakap sambil gelak mana la saya nk perasan sapa yang masuk dik oii..habis sopan la tu aku jawab hahaha

    ReplyDelete
  6. takde. sebab dia mesti ada motif kan tanya cenggitu. mana la tau ko perasan. sian kat dia. mesti dia ada nak carik something.

    eh eh emo lagik..

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    haha ko mmg behati halus.lepas tu aku tya la dia balik..aku tya elok2 jer..kenapanya??dia ckp dia xingat mana dia letak barang dia..aku cakap balik, xde klu ada mesti kak cleaner bagi aku simpan in case klu ada bdk2 tya..

    ReplyDelete
  8. kekekeke...ai ada satu soalan..adakah jonghyun itu hensem maka dia diletakkan kat tengah?
    dia yang paling tak hensem kot. eh kamu minat dia ka? kang sentap pulak kat ai..kekekeke

    ReplyDelete
  9. miss labi:
    hahahhaa oh nama dia jonghyun ke???kenal shinee ja tp nama depa sorang2 xtau wakakakakaa..

    ReplyDelete