Saturday, February 25, 2012

ter Enter

buleh lak tadi masa duk taip padam taip padam tetekan enter. terus kuar satu entry kosong tak tulis apa-apa. kuar tajuk ja. tu pon salah eja ekekeke. camtu la bila idea tak mencurah-curah tapi hati gigih nk update jugak. alang-alang dah tetekan enter tu sambung jalah update even tak dak menda pon nak cerita sebenarnya.

aku ni bukan lah pengemar kfc sangat. tapi aku ni jenis asal buleh telan ja. tak kisah sangat pon. aku suka lagi mcD sebenarnya. tapi aritu kuar dgn chepah lepak kfc. dia nk try krushers. dia order yg coklat tu menda entah namanya. aku plak suka sangat la yg masam2 neh so aku order lemon fresh fizz.





dan sekarang aku ketagih lak ngn ayaq lemon ni hehe. padahal kan aku tgk ja budak kfc tu buat. nampak mcm tak ssh pon. dia letak sprite, lemon dgn daun pudina then siap. nak cuba buat kt rumah masalahnya sekarang tak jumpa daun pudina. p tesco takdak jual pon. cari tempat lain tak jumpa jugak hmm..

p/s: doakan miss lolliyana dan baby dia sehat serta kuat untuk bertahan amin..

8 comments:

  1. eh...ada la daun pudina kat tesco...br2 ni aku jumpa tp kat tesco mergong la...hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. cik skinz :
    nama ja tesco tapi barang2 jual tak sama rupanya..aku cari kt tesco sp tak dak pon..lemon belambak2 plak hahaha

    ReplyDelete
  3. 1) chepah makan kepsi? herannnn..
    2) rajin giler kot ko nak bancuh sndirik? kalau aku harap laaa..
    3) ko ingat tak aku penah sekali jadik cmni..tak taip apa lagi, tertekan enter terus kuar satu entry..terus tajuk entry aku TAK SENGAJA kalau tak silap..

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    hahahah ye dia yg ajak lepak kfc..tp dia xmkn ayam semua tu..dia tingin nk mkn kentang lenyek ngn roti jer..then kebetulan ada krusher coklat tuh..

    yg rajin tu sbb dia guna sprite jer..then potong lemon n dua tiga helai daun pudina campak dlm sprite berais..

    haha ingat2..ada sekali tu aku tya asal delete terus ko jwb terenter tanpa tulis apa2 lagi..

    ReplyDelete
  5. ahai sama lah kitaaaaa, acik pun suka air yg masam..kalau boleh semua nak pilih asam boi..huahuahua

    ReplyDelete
  6. miss labi:
    kan kan mmg pantang nampak air yg masam2 ni..laju ja nk order hehehe.ala lama xmkn asam boi..sedapnya haaha

    ReplyDelete
  7. aritu acik bukan mintak air epal hijau ke masa kita dating ngan nad? hahaha. tekedu jap epal masa tu, macam... 'budak ni saje2 ke betul2?' haha..

    epal pun suka minum air masammmmmmmmmm-masam! :)

    ReplyDelete
  8. eh ye ke? xingat dah..hahahaha..takde kaitan dengan epalejau tp sebab nak air masam je..kekekeke

    ReplyDelete