Wednesday, March 7, 2012

5 lawan 1

1st, ok aku tak reti lukis wakakaka. ni semua gambar org lidi aku amek dari google. then edit sket jadik mcm kat bawah ni. tapi ni bukan gambar budget perasan retis popular kena tebiu dgn wartawan ok. tapi mcm ni la situasi kena tebiu ngn MQA tadi.




tapi sekali tgk ada gak gaya retis kena tebiu ni kuikui


5 lawan 1. aku kat tengah2. 360 darjah aku berpusing tadi. depa elok punya buat bulatan mcm nk main baling bola time PJ kt sekolah dulu2. cuak jgn cakap ler. nak gugur jantung kot rasa tapi muka try menten cool habis la KONON!!

haihhhh jgn tanya menda aku jwb sbb aku rasa aku tak sempat pk pon. aku main redah jer jawab tadi wakakakaka. tak kisah ler janji yg kali ni dah lepas ^_^


p/s: motif aku letak no kat panel2 tu sbb panel no 1 tu mengerikan. seriussssss!!

6 comments:

  1. intebiu apa ni..adoi lama x online rasa dah ketinggalan..

    acik pun ada intebiu ari jumaat kat kuantan. tolong doa-doakan..xmau duk KL da..hehehehe

    ReplyDelete
  2. acik:
    ni tebiu ngn panel MQA..untuk dapat accreditation..mmg detail la kena tanya..lebri pon kena lepas MQA stended jugak..then baru MQA tu iktitiraf diploma bdk2 college..

    ooo ada tebiu patut la sunyi jer haha..baek doakan acik dapat keja kt kuantan ek..buleh cepat kami2 mkn nasik minyak kan eheheheh

    ReplyDelete
  3. jgn ang jwb... no komen.... udah...
    kehkehkehkehkeh...

    ini baru betul2 retis... huhu

    ReplyDelete
  4. uncle jonni:
    klu lupa diri time tu rasanya maybe tekuar ayat no komen haha..naseb baek ler ingat diri tu lebrian bukan retis wakakakaka

    ReplyDelete
  5. perghhh macam tu sekali ek..seram gilaaaa..acik nye intebiu simple gile, sama simple mcm intebiu kat kompeni skang hahahaha.. ^_^

    ReplyDelete
  6. miss labi:
    mmg seram ler.bebulan2 prepare untuk hadap MQA ni..huu tu lom citer pasal panel tu suruh cari buku frankwood dekat rak..xjumpa xlulus katanya huuu..alhamdulillah la simple..hehe ada harapan nk dapat tu kot kan :))

    ReplyDelete