Thursday, March 22, 2012

king 2 hearts

agak-agak nad sempat ke tak jenguk blog ni yer???bukan apa nk udpate sket pasal boifren dia. ala boifren dia yang nama lee seungi tu ;P

maklumla baca sinopsis drama baru dia the king 2 hearts tu mak aih mcm best jer. ada potensi ni aku nk hadap balik citer korea. last sekali aku ketagih ngn citer korea pon city hunter rasanya. lepas tu mmg aku tak follow apa2 drama dah. ehem sampaikan ter up entry pasal drama melayu la kan ekekeke.





so far drama ni baru 1st episode tayang dekat korea. aku pon tak tengok lagi sebenarnya. ya la english subtitle tak kuar lagi celah mana nk tgknya. buleh la tengok tapi budget ada darah keturunan korea kot dlm badan sampai faham menda depa cakap hahaha. tapi recap dh kuar dah. buleh tahan la komen untuk 1st episode. kelakar sebenarnya tak serius pon mcm trailer. err tu ayat recap dramabeans ok :P

sinopsis tu buleh la kot google sendirik kehkeh. ala tekan ja kt google the king 2 hearts kompon bersusun naek punyalah. pilih ja nak baca mana 1 tapi kompom ayat masing2 sama ja. yala dh semua main copy paste jer ekekeke.

so ni trailer dia. aku nk letak ost drama ni tapi lom kuar lagipon kat youtube. so layan ja lah dulu trailer nya. gigih ni aku cari trailer yang ada english subtitle :D







p/s: agaknya nad kompom takkan tinggal satu episode pon kan drama ni. buah hati jadik hero tu ekekeke

11 comments:

  1. wajib tengok kut!!!! waaaa... bila nak keluar ni, xsabar nak tgk.. weekend ni nak gi register unifi.. hakhakhak.. abesla, nad layan kaw2 nnt... naseb baik xjeles sgt dgn ha ji won.. kalau yoona, nad bakar laptop.. eh.. hahaha.

    p/s: skrg tgh kemaruk yes,captain..

    ReplyDelete
  2. nad:
    dh kuar nad episode 1..buleh tgk kt maadu or kimchi drama..lain2 web tak pasti lak..then mlm ni lepas 12.30 buleh tgk 2nd episode dgn eng subtitle dekat maadu hahaha

    wah jeles buleh pasang unifi sini xdak lagi huu..haha entahnya even bukan la peminat seungi ni tapi tak berapa nk bekenan la dekat yoona tu ekkeke

    ReplyDelete
  3. selalu yg kelakar tu intro-intro je.. macam contohnyaaaaaa: cerita autumn in my heart. awal bukan maen lagi sweet. pastu giler ahhh.. sampai ending hikayat dia mengalir air mata..

    ReplyDelete
  4. sedang tgk episod 1.. gigih tak di waktu jam 3 pagi.. :)

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    tapi had citer korea sekarang dh xmcm dulu..dulu korea suka buat yg tangkap leleh kan skrg ni citer dia klu sedih pon bukan sepanjang cerita tu sedih..kira bukan jenis2 autumn or winter sonata sangat dah..

    nad:
    hahaha wah tegugat status vampire i klu begini nampak gayanya :P

    ReplyDelete
  6. Hahahaa...baru abes wat esemen kul 3 pagi..tu yg sambung tgk 1 episod. Kalau smpat, malam ni nak tgk episod 2. :)

    Epal, cuba tengok yes captain..cuba je la..tiap2 episod kelakar tambah sedih. Kalau xnangis xsah.

    ReplyDelete
  7. nad:
    oo patut la..ok ape lepas tensen hadap asgment hadap bf belakon hehehe..tp dari 3 drama yg penah tgk seungi belakon yg ni watak dia gedik2 sket ekekeke..

    klu la epalejau tu ada masa hadap movie nad..sibuk sangat dia tu hehe

    ReplyDelete
  8. Hahahaha..dah abes 2nd episode jugak! A'ah kan..dlm watak ni dia nakal lebih sikit. Tp tetap comel. Awwwwww... And masa 2nd episode yg scene dlm bilik tu, OMG..nak pecah jantung!

    ReplyDelete
  9. nad:
    haha so kena tgu kamis depan plak untuk next episode..haha gedik sampai rasa nk penampar pon ada gak kekeke..

    ReplyDelete
  10. TAk sabar nak donlod citer nih, tgk awal2 cm best je..

    ReplyDelete
  11. mUm_tAz:
    best la citer neh..sengal ja seungi .rasa mcm nk penampor..dah tu lawak ngn watak tentera korea utara yg tua sket tu xleh tima hakikat dia addicted ngn SNSD..nk pecah perut gelak wakakaka

    ReplyDelete