Tuesday, March 20, 2012

back to school

nebes ni nebes. nebes gilerr tak hengat dah neh. mmg malam ni tdo kompom tak lena. esok nak masuk sekolah balik. serius masuk sekolah balik. arghhhhhhhhh nebesssssss ni camna nak buat!!

tensen oooo esok spm kuar. pagi2 dah nk kena jejak kaki kat sekolah. tekanan giler aku rasa mlm ni. hati mmg tak tenang dah ni. seriously ;"(





mana nk tenang nya. berapi ja hati nak kena langkah masuk sama-sama budak spm amek result. depa debar amek result aku panas hati tepacak edar flyers. hahaha kecoh nebes mcm aku yg tunggu result. aku tunggu budak2 amek result ja sebenarnya.

tapi tu la yang malas giler tu. sorang2 tepacak bagi flyers. aku ni nampak ja sengal tak hengat dalam blog tapi realitinya aku pemalu ;P mau tak malu sorang2 kot lain la klu ada geng tak la malu sangat jadiknya kan??

apa pon aku doa adik2 esok semua akan dapat result2 yang cemerlang especially sekolah yang aku kena pergi esok neh. fhm2 ler asal aku harap bdk2 sekolah tu semua score ;P harap-harap jgn ada yang nages. bukan apa takot aku sekali emosi nanges sama kang ahahaha. ceh gediks!!so adik-adik tahun 1994 gudluckkkkkk!!:))


p/s: bdk2 tahun 1994 pon dah 18 thn kita yang 80an ni ??hahaha

5 comments:

  1. hehe..slamat join depa nangis n bergumbira yer!

    ReplyDelete
  2. eee malasnya kann..dah la patutnya tak terlibat pun..tapi korang ni edar flyers untuk apa ye?

    ReplyDelete
  3. miss lolli:
    haahaha xda yg nages pon..semua gumbira ja..tp seronok la tgk bdk2 tadi amek result..melomopat2 setgh2 tu ekekeke


    miss labi:
    ye sangat sakit hati okeh..edar flyers untuk promote koleh techenta ni ler huuuu

    ReplyDelete
  4. so macamana? abis tak flyers ko edar? ;P ada tak melekat dua tiga ketul budak? hehehe..

    ko punya debar mengalahkan budak yang amek result tuh. lempang kang..

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    hahaha err tak pon..ada sbb kenapa tak habis tu ekeke..yg penting bos aku nk tgk survey form bdk2 tu.itu byk la jugak aku dapat..71 org yg isi form tu ngeh3..

    haha well biasa la bab2 kecoh ni aku mmg terer :P

    ReplyDelete