Monday, March 26, 2012

my generasi

aku tersengih tgk video ni ekekeke. kenangan masa sekolah dulu. paling rasa nk gelak guling2 tuh part tulis buku biodata. budak2 pempuan mesti ada sorang satu. well dulu tak dak fesbuk ok hahaha..





klu tak sama semua pun mesti ada satu yg sama jugak kan??tipu la tak pernah main lawan pemadam bendera2 tu!! kihkih


p/s: aku selalu gak sembunyik belakang kwn2 aku yg tinggi masa perhimpunan sbb xmo duduk depan :P


7 comments:

  1. bestnya tgk video nih..teringat zaman dulu2..memang semuanya sejibik ngan dalam video ni..hahahah

    ReplyDelete
  2. heh..nicee...mmg zaman dulu yg terbest kan...penuh kegembiraann

    ReplyDelete
  3. Ya Allah rindunya zaman dulu.....sambil2 sengih bergenang mata gue, wuwuwuw....

    rindu nak main pijak kaki tu, haha

    ReplyDelete
  4. atieabid:
    kan mmg sama sebijik hehe..kelakar bila teringat perangai budak2 dulu haha..

    miss lolliyana:
    haha nice kan..zmn bdk2 mmg penoh kegembiraan xdak masalah..masalah malas buat homework ja ekekeke..

    miss labi:
    klu betul2 tgk mmg buleh emosi teringat sweet moment dulu2 kan..alamak xsuka main2 pijak kaki tu..kejam kwn2 pijak sakit giler haha..tp rebut tiang kt laluan nk g kantin suka :D

    ReplyDelete
  5. halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! semua penah mainnnnnnnnnnnnnn!! sekarang takde maknanya.. semua game tu takde main da oleh budak skolah sekarang. eh eh kecuali main lawan pemadam tuh! hahaha..siap aku join budak aku main ;P

    ReplyDelete
  6. hahaha =p siot jek .. entry ni wat aku tkenang zaman muda2 .. ehh , zaman skola dulu .. sob3. main lawan pemadam , men kejar2 , men getah tu *nama ape ntah.. haha. prangai cam dak laki dah ..

    tapi x peduli pon time tu ., layan jek . men pijak2 kaki tu yg sengal.. balik umah abes kene bebel , kasut kotor .. hahah

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    budak2 sekarang dorang main apa selain fanatik justin bibir ngn kpop yer??ekekeke..tudia join bdk2 main getah pemadam tu haha mmg ticer sempoi la ko tapi ko kalah ke menang???ekekekkee

    natasya naslin:
    kan?semua yg dlm video tu redah main hahaha..ha tu satu lagi kasut putih hitammmm habes kena pijak..tapi yeah bila ingat balik tu moment yg sangat sweet sebenarnya kan :D

    ReplyDelete