Tuesday, March 27, 2012

ryan


cuba teka anak sapa ni??





cuba tgk dengan teliti dan fokus sekali. tak dapat teka? oh tak pa, tak pa. aku bagi clue naa. jgn risau aku tak bagi 1 jer, aku bagi 6 terus :))


clue yang pertama - bapak dia suka pink

clue yang ke 2- bapak dia kuat makan

clue yang ke 3 - bapak dia sengal tak hengat

clue yang ke 4 - bapak dia tak reti duduk diam

clue yang ke 5- bapak dia suka buat hidung kembang yg efeknya terpaksa diwarisi budak ni

clue yang ke 6 - oh bapak dia pernah merajuk nak putus kawan bila aku and the geng cakap tak jadik pergi kenduri dia kt pahang


klu clue ke 6 tu pon tak dapat tolong tak tau la. ni la ryan anak chemad. sapa yg follow blog aku rasanya kenal sangat la ngn dia. marah dia aku pangei anak dia ryan. mad salleh habis katanya. ah suka hati aku ler nk pangei apa pon. naseb ar :P





takde la, nama budak comel ni sebenarnya ahmad daniyal rayyan bin ahmad faizal. 1st baby chemad ngn jue. lahir 12 hb 3 aritu. hebat ryan ni dia kuar ikot tingkap tuh haha. aku pon tak tengok dia depan2 lagi sebenarnya. ni pon gambar cilok dekat fesbuk. tgu dia balik penang nanti baru nk p tengok. p tengok jalah yer chemad hadiah tu lom tentu lagi ada ke tak kihkih.

dapat masuk blog aku pon kira hadiah la tu. ingat senang aku nak kuar entry khas camni???anak2 buah aku ja dapat peluang glamerkan diri kt sini tau tak?hahaha. buat ryan semoga tak nakal mcm bapak dia udah ler dan harap2 dapat membesar dengn sehat dan kuat yehyeh!! :))


p/s: demand hadiah nk stroller yg ada side mirror bagai. mmg tak la nak dapat tu ekekeke

4 comments:

  1. wah...glamernye anak gue..hahahaha....nak stroller ader remote...senang aku nk kawal nnti.hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. thebotak's:
    haha ingat senang nak glamer kat sini klu aku tak bagi peluang muncul??stroller ada remote??buleh tak dak hal punya lah..tp remote ja lah ketenyer beli sendirik wakakkakaa

    ReplyDelete
  3. ko belikan stroller satu. remote satu. pandai-pandaila si bapak handle camana ;P

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    hahaha harap ler nk dapat stroller..tgu aku keja petronas baru mampu aku beli kahkah

    ReplyDelete