Monday, April 23, 2012

begurau nama pon

kadang-kadang cara bebudak college aku ni begurau kelakar jugak.

masuk lebri tetiba bawak kuar keychain bentuk pistol kecik acu dekat aku sambil cakap 

'bak dua ringgit. baik akak bagi saya dua ringgit!!"

aku pon jawab

"dua ringgit ja nak"??


ada rasa nak penampar???hahaha..serius ni peel generasi terkini. tapi ok la bdk2 baru neh tak buat aku mengamuk mcm dulu2 dah..so miss lolliyana agak2 aku ada harapan nk dapat semula title paling cool tak??ekekeke..

p/s: asal aku rasa pakai new interface ni mcm menaip dlm microsoft word??:P

8 comments:

  1. haha..sgt2 la xmatang budak2 generasi skrg yer.

    hmm..aku kena tgk prestasi hg dlm 2 3 bln lg..klu ok..br aku bg balik title tu kat hg..ahaha

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    haha yg batch baru masuk ni mmg camtu..agaknya baru habis spm kot.duk buat style sekolah lagi kihkih..

    mak aih 2-3 bulan nk test baru lepas..hebat2 dh mcm penal MQA hahaha

    ReplyDelete
  3. sangatlah seronok bila jadi budak tak matang ni.. hehak.. >.<

    ReplyDelete
  4. Hanamiko Sakura:
    ok lagi la klu buat lawak mcm neh..buleh nk gelak2 layan hahaha

    ReplyDelete
  5. interface baru bosan je ah... lagi best yg lama... huhu

    ReplyDelete
  6. Uncle Jonni:
    tu pasal..tak puas menaip rasanya..yg lama jugak best

    ReplyDelete
  7. da leh tukar balik dah interface. wakakaaa!!

    anyway, kalau aku musti pinjam dia nyer keychain tu ;P

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    eh buleh tukar ek??camna buat?baru sekali aku update sejak tukar interface baru tuh..

    hahaha takdak maknanya aku nk mintak pinjam..tak terpk aku bdk2 ni nk bt lawak cenggitu ekekeke

    ReplyDelete