Monday, April 9, 2012

kosong

dapat idea terus lepas dgr kawan aku cakap anak murid dia kata suara dia mcm najwa latif (taip sambil tahan gelak) kembang kempis la kawan aku sorang tu lepas dgrnya kan. tapi maybe betul la jugak. bdk2 selalunya tak reti menipu. mmg iklas lahir dari hati. kecuali adik tu silap dgr cover version jalah (gelak sambil tutup mulut)

sebut pasal najwa latif, finally ada jugak lagu dia yang buat aku ulang dgr haha. serius aku sebelom ni mmg tak berapa nk hadam lagu dia yang buat video clip berebut tutti frutti tuh. eh tak boleh hadam tapi video clip tau ada scene tutti frutti kahkah.

biasa la aku pon nk view jugak. tak boleh hadam bukan maksud tak suka najwa tu. dia ok jer comei ja pon. tapi dun wori dik lagu kosong tu akak dgr ok. mmg boleh hadam tak dak hal . lirik dia mmg best sesuai sangat untuk ditujukan pada org2 yg suka cari pasal especially yg kepoh tanya asal tak kawen2 lagi :P





p/s: akhirnya keputusan dh dibuat..beli laptop baru ngeh3..

12 comments:

  1. belum dengar lagi lagu kosong.. oh! sungguh ketinggalan zaman daku ni..

    ReplyDelete
  2. beli laptop br sbb nak dgr lagu kosong ker...ahahaha

    ReplyDelete
  3. Hanamiko Sakura :
    ala dgr pon sbb ada kwn letak dekat fb..klu tak harap ler nk perasan lagu tu eheh

    miss lolli"
    ha ah beli sbb nk dgr lagu kosong..giler2 minat neh kahkah..

    ReplyDelete
  4. hakhakhak... baru pertama kali layan lagu nih... huhuhu...

    suka tgk senyuman najwa tu... huhu

    ReplyDelete
  5. Dah ada laptop baru leh la daftar unifi...hahaha. Baru lengkap pakej.

    ReplyDelete
  6. atieabid:
    kosong pon best apa mcm lagu neh kihkih...

    uncle jonni:
    1st time dgr??agaknya lagu ni jarang kuar kat radio kot huuu...ha ah kan najwa ni tak penah tgk dia tak senyum ehehe..

    nad:
    kahkah baru buat keputusan tapi tak pergi memilih lagi mana satu nak..then unifi area umh ni takde service lagi la huuu

    ReplyDelete
  7. lagu kosong ni jarang kuar kat radio atau kat mana2 sperti lagu2 yang lain sebab dia style perli kot.. sape2 yang terasa tu mmg haram la nak kuarkan lagu tu kannn. kui3..


    sedap kot suara kawan hang tu sampaikan murid dia cakap suara dia sama ngan najwa latiff?? waaaa i jeles uuuu. hahahahahahah!!

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    kahkah agaknya la kan..aku rasa baru sekali aku dgr kat radio lagu kosong neh..sah radio xberani nk pasang kerap sangat hhahaha

    entah ler..aku layan jalah..dikatakan xsedap karang sentap la dia tuh kihkih..untung la ada student amek hati sampai cakap suara dia sedap kan wakakakka

    ReplyDelete
  9. merahitujambu:
    hehe simple ja lagu neh.tu layan jer ;D

    C.M.A @ CikMoonAdnan:
    coming soon insyallah hehe

    ReplyDelete