Sunday, April 15, 2012

top model???kini tidak lagi..

sejak aku kerja dan duduk ngn mak ayah selalu sangat aku kena tadah telinga dengan ayat-ayat camni tiap kali jumpa org yang lama tak jumpa.

pizahhhhhhhh!!awat hang nampak lain??
hang nampak gemok la..
oiiiiiiii bulat!!!


tapi aku mmg jenis rilek badak. selamba ja aku jawab sambil tersengih "biasa la duduk rumah sendirik mak masak sedap mmg kompom la gemok kihkih".. tapi ada sekali tu aku sengal jawab "ha ah gemok dah sekarang tapi segak sikit la dari dulu kan kan kan??" terus mak bestfren aku tu angguk tanpa rela haha. maap ler makcik lama tak jumpa skill sengal dah makin improve kuang3..

agak-agak ler dulu duduk kolej mmg la berat badan top model. uitm mmg suka buat kelas ngn kolej jauh2. senang budak2 dia bersenam agaknya. sekarang??jgn tanya la. keja aku mmg sah2 duduk jer 8 jam tapi makan tak hengat :D

dulu masa belajar ada gak jieha jadik komander kejut pagi2 paksa pergi jogging kt taman tasik. sekarang??harap johan kuak lentang atas katil ja la klu weekend tu ekekeke. dah tu camna tak hilang berat top modelnya..


motif gambar??heh ni gambar google tapi arini mak aku masak nasik beriani :D




p/s: ya jieha aku ingat nasehat hang jgn mkn byk nanti ssh nak turun..

12 comments:

  1. Nyammm. Tp aku tak suka nasik beriani. Hehe.

    Akuuu jugak yg menten berat top model ye?!

    ReplyDelete
  2. aku pun dok ngan mak..maintain gak berat top model..aagagaaga

    ReplyDelete
  3. sedapnya tengok nasi beriani tu.. nak juga >.<

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    hehe aku suka..eh aku apa yg tak suka wakaakaka..ya la tgk la keja ko camna..sibuk ja manjang tak mcm aku rilek ja semendang kihkih camna nk menten top model :P

    miss lolliyana:
    haha hang ni kena duduk ngn aku ja jawabnya..kompom aktiviti kita makan jer :))

    Hanamiko Sakura:
    nak ke???xpe lunch kang cari restoran nasik beriani ye :D

    ReplyDelete
  5. nasi beriani makes me feel sleepy T_T

    ReplyDelete
  6. wah3..nasik beriani nampak.takpa makan selagi hg mampu mkn..

    ReplyDelete
  7. orang cakap jadi kurus best sebab boleh makan banyak-banyak, apa-apa sahaja.

    Tapi dey all tak tau betapa susahnya kita nak maintain -_-

    ReplyDelete
  8. miss labi:
    ya serius nasik beriani mmg buat kta rasa mengantuk sbb lemak sangat kot kan hehe

    naomishimizu:
    haha aih bukan hg selalu marah aku makan byk ka??

    Camy Alya:
    dek sbb tak kuasa nak menten yg sekarang org asyik tegur gemok dan bulat haih..

    ReplyDelete
  9. hi awak,
    kita mintak izin datang mlawat awak nii
    sambil baca2 stalk2 entry awak , hik :)


    aaaa >o< awak boley bagi tips kat kita tak yang kedink ni , tatauu camner nak bg naik berat badan , BMI da tak seimbang niii , underweight rasa macm diriku kertas ditiup angin jee .. gaa gaa :D

    ReplyDelete
  10. Bun-Bun-Reyn-Pyon~ :
    hi!!tak payah mintak izin dtg jer hehe..tq lawat sini :D..

    tips nak bagi berat badan camna???hahaha rasanya belasah je apa yg ada depan mata tu puas2 kihkih..tp setengah org makan byk pon tak naek2 jugak huu..

    ReplyDelete
  11. nasik briyani??? tetiba lak lapar nih..

    ReplyDelete
  12. AtieAbid:
    haha apa lagi serbu restoran nasik beriani segera ngeh3..

    ReplyDelete