Wednesday, May 23, 2012

bai bai


soalan  aku dekat miss lolliyana petang tadi

thomas cup tahun mana paling tak best???

pantas dia jawab 

2012!!!

pergh terer giler dia jawab.



tak sempat panas punggung dah bungkus. tak mcm dulu-dulu. sempat  jugak buat kami2 bersorak dlm bilik tv ramai-ramai even lepas tu kalah. at least sempat la merasa ketaq before nak bai bai tu. agaknya malaysia kena belajar dengan jepun kot. k, bai ;P


p/s: camna, ok??sekali sekala update pasal sport??kihkih..

9 comments:

  1. dah nazak sgt kan team malaysia..xde pelapis yg bgs lnsg.mmg xsama dah feel tgk thomas cup mcm dulu2..siap leh kena heart attack la kan dulu2..wooo..berdeborr..

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    player tak bagus ke mgt yg ngek???hahaha..tu pasal.tgk mcm xdak perasaan.mcm eh dah kalah???hadoi tak sempat nk nebes mcm dulu..bersatu hati jer semua org tgk thomas cup kt bilik tb hehe

    ReplyDelete
  3. nak buat camna... harap datuk lee sorang je... huhuhu... mana mungkin..

    ReplyDelete
  4. betul. betul. eh bukan ko yang betul. uncle jonni yang betul. kahkah. dulu harap anak2 sidek je. sekarang harap datuk lee.

    lain? bungkus ah bak kata ko..

    ReplyDelete
  5. Uncle Jonni:
    ya itu la masalahnya.harapkan dia sorang..mmg payah la..ngara lain pun tak takot nk jumpa msia dah huuu

    epalejau:
    hahhahaa dulu harap2 ank sidek pon ada jugak player lain yg sama2 sumbang..skrg mmg chong wei sorang2 jer

    ReplyDelete
  6. tunggu chong wei xmau main dah habislah malaysia..

    ReplyDelete
  7. atieabid:
    tak payah tgu dia xnak main..dia injured pon dh habis bungkus balik awal semua haahahahaha..

    ReplyDelete
  8. kalo dulu bukan setakat nebes...siap parkinson lg tgk badminton...hahah...tp skunk..nak tgk...pon sedih...

    ReplyDelete
  9. mirakuru:
    lama hang tak muncul kat blog aku.sekali muncul aku gelak bca komen hang..parkinson terus wakakakaa..

    ReplyDelete