Monday, May 7, 2012

feberet sekarang


 feberet drama aku sekarang :))




even aku selalunya dpt tgk setengah jam ja klu ari senin tu sbb clash ngn 30 minit ust don (feberet mak aku) tapi aku kompom akan terpacak depan tv bila ulangan ari jumaat.. bila clash camni tak bising lak astro suka ulang-ulang drama la kan kihkih..
 


jgn tanya watak mana aku suka. nik best, murad best dan paling best tanya lagi mesti la



hahaha dah nama pun hero. spot yg baju pakai biru tu ngeh3. aku suka betul beto ni belakon dari geng surau aritu lagi. rilek ja cara dia tapi ada style lah!!


p/s: benda paling aku lemah adalah letak tajuk entry..selalu stuck haih..

13 comments:

  1. alamak..apsal hang suka beto??? tu pakwe aku la..hahaha..

    best kan beto!! sempoi tp ada style..

    ReplyDelete
  2. suka dengan gaya diaorang.. kerek2.. hahaha..


    beto kan dah kawen.. hihi melepas sudah..

    ReplyDelete
  3. aku pun slalu dpt tgk setgh jam jer.watak feveret aku..budak kecik tu..hahahaha

    ReplyDelete
  4. oloh xde astro kat sini sobs...taktau ape cite..T_T

    ReplyDelete
  5. atieabid:
    hahaha dun wori. suka tgk dia belakon ja haha..asal ha dia sempoi sangat ye bila belakon??suka la nampak style hehe..

    Hanamiko Sakura:
    citer ni watak2 dia mcm selamber jer..xdak nk cintan cintun sangat kan.

    tu la dah kawen la plak si beto neh..melepas kak atie wakakkaka


    miss lolliyana:
    biasa la kita kan share tv...mmg xdapat la nk tgk full..seb bek ada ulang..haha bdk tu yg comei dlm geng mengaji dulu tu..perasan tak??

    miss labi:
    cuba cari online kot ada org upload hehe.citer ni pasal bdk2 flat..padang depa nk kena amek buat kondo baru.so depa fight nk petahan kan padang tu..

    ReplyDelete
  6. aku suka tengok budak kecik comey tu.

    'mim di atas ma. mim di bawah mi. mim di depan mu. mamimu. tok imam..tok imam.. tok imam panggil mak tok imam apa? saya panggil mak saya mummy!"

    ahahahaha. takleh lupa budak ni..
    eh eh orang citer pasal citer lain, aku citer pasal citer lain. hahaha..

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    mmg tak leh lupa bdk tu dlm geng mengaji..sengal dan cute gilerrrrr lah tapi agak2 ler had ni citer jgn amek pdg kami kot hahahaha

    ReplyDelete
  8. hakhakhak.... kantoi... minat beto.... huhuhu

    ReplyDelete
  9. uncle jonni:
    aku rela kantoi minat beto dari minat abg haris ombak rindu hahaha..

    ReplyDelete
  10. kahkah.....ape punye tajuk da....

    jangan ambik padang kami? pfffft~

    singgah2 la sini :)

    ReplyDelete
  11. roq:
    mana tahu..dh penulis skrip tulis gitu..pengarah pon ok ja penerbit apatah lagi wakakaka

    ok nanti g jenguk sana :)

    ReplyDelete
  12. ok, tak pernah tengok lagi.. erm erm erm..

    tapi Beto memang best.. koh koh koh

    ReplyDelete
  13. Aujinz :
    uih belom tgk??tgk la sekali..ok la citer dia hehe..

    ReplyDelete