Wednesday, May 30, 2012

habis perkataan kot


Tagging-tagging flirting-flirting Liking-liking poking-poking


errr dah habis perkataan kot  nak buat lirik sekarang ni kan??




makin kerap bekerut dahi sekarang dengan benda-benda mcm ni. 

tanda-tanda aku makin tua mungkin hahaha



p/s : matlutfi tak nak kuar video pasal lagu ni ke??:P 

9 comments:

  1. muka budak alif ni mmg sesuai sgt lagu xmatang camni..

    p/s:jgn sesekali pikir kita tua..matang ok..

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    hahhahaa betul la jugak..market si alif ni mmg umo baya2 dia pun.

    p/s: baek matang :D

    ReplyDelete
  3. dah itu genre dia kan..
    kalau tiba-tiba faizal tahir bawak lagu camni memang aku pitam tak bangun-bangun lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata bayangkan hafiz ko bawak lagu cenggini??agak-agak pitam tak???hahaha

      Delete
    2. kalau hafiz yang bawak, koma terus akuuuu... oh pelis noooo!:))

      Delete
    3. kahkah aku rasa hafiz pon pitam klu dia kena nyanyi lagi flirting2 ni hahahhaa

      Delete
  4. antara lagu yg aku sangat x buleh nak hadam...sabaq ja la...its not about age...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bila tahir cakap xleh hadam tu mmg betul la its not about the age..

      Delete