Monday, May 28, 2012

hmmmm...

hmm taip  padam  taip padam

asal entah tak dak idea la pulak  nak update

dulu tak dak idea  pun buleh lagi la nak merapu
 
tapi bila dah ada laptop baru ni idea tak mencurah-curah lak nak merapu



hahahahahahaha apa???nak kata aku poyo la tu..gelak guling-guling wakakkakakaka


p/s : dek sbb si putih kat atas tu aku kena serius menabung kembali lepas ni haih..

15 comments:

  1. Hahahahaha.. Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh orang tu laptop baruuuuuu.. Patut la tanya aku online ke tak. Hahahahaaha..

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    wakakakkaak aku tya online ke tak tu sbb ada benda lain nk tya sebenarnya.bukan nk poyooo pasal laptop hahahhahahah

    ReplyDelete
  3. huiyyooooooooo.... bau kedai ar...
    laptop baruuuuuuuuuuuuuuuu la katakan... huehuehuehuehuehuehuehue

    ReplyDelete
  4. hoi..ni entry riak dlm diam ni..ahahahaha..tahniah2..sebab dah ada 'boypren' baru..

    ReplyDelete
  5. wawawa laptop baru, syabas bete. putih lak tu..

    ReplyDelete
  6. Uncle Jonni :
    kan bau kedai ooooooo wakakakakakaa..

    miss lolliyana:
    muhaahahhhaa..maseh2..meleleh2 nk ada boifren baru ni pun...

    ReplyDelete
  7. miss labi:
    wawawa maseh maseh hahaha..sbb putih yg duk teringat2 selagi tak beli tu kihkih

    ReplyDelete
  8. Buat entry panjang2 memang susah...

    next time buat 2 - 3 baris ayat je... kalau boleh letak gambar sendiri satu....

    hahaha...

    ReplyDelete
  9. gedek:
    tak cukup lawa la nk letak gambar sedirik..uncle lain la mmg dh ensem ;P

    ReplyDelete
  10. laptop baru yey...laptop baru yey...laptop baru yeyyyy

    ReplyDelete
  11. the botaks:
    ngek!!bepeluh aku ngn windows7 neh haahhaa

    ReplyDelete
  12. mirakuru:
    putih suka kena pandai jaga hahahaha

    ReplyDelete
  13. Waahhhh asus! Nad penah pakai asus..best2! Powerful.. Dah ada laptop baru jgn xda masa pulak nak update blog mcm nad ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah ngidam asus tapi duk betahan sbb yg lama still leh pakai kan..masa nk update blog tu byk tp masalah idea tak kuar jer hehe

      Delete