Sunday, May 20, 2012

oooo one direction..

jumaat lepas lunch kat pizza. dlm kurungan tak dak niat nk poyo cerita lunch makan kat pizza ok hahaha.. kak siti belanja dalam buat muka malu-malu unta tu telan tak hengat jugak ekekeke..

sambil-sambil tgu order sampai tu pizza pasang lagu grup one direction. tajuk entah aku tak tau la plak haha. terus aku cakap kat opismate aku. agak-agak klu kita muda remaja lagi kita gila tak ngn budak-budak ni??terus kena sembur ngn dia hoiiiiiiiii ayat mcm kita ni tua sangat!!


betul ka ni bdk2 one direction tu??aku main google jer hahaha

dah serius aku tak tau budak2 ni wujud. terperasan pon masa baca paper metro bila entah yang tulis pasal budak2 ni kena kejar ngn fans pempuan. ooo ada kumpulan nama one direction rupanya hahaha. mujur la ada metro. dlm sensasi tajuk muka depan tu terselit jugak berita hiburan yang aku terbaca kihkih.

p/s: nampak tak ketiadaan idea untuk mengupdate disitu??one direction pon one direction la..janji siap satu entry wakaka

5 comments:

  1. one direction ke two direction ... mmg aku x tau... huehuehuhuehuehue..

    aku mmg da tahap ketinggalan zaman... huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. uncle jonni:
    kahkah sama la kita..kebetulan ja tebaca tu pon..

    ReplyDelete
  3. taktau punnn. sedangkan justin bieber pun aku tak penah nak amek tau, ni kan pulak one two three punya tunjuk arah (direction). kuikui.

    ReplyDelete
  4. selalu dgr lagu depa kat Red.FM tapi orangnya tak kenal pun..hehe

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    kahkah justin bibir???aku tau sbb anak buah ko niena tu fanatik dia..tu aku cakap klu kita muda remja kita kenal kot kumpulan satu arah ni muhaahhaa..

    miss labi:
    masa dgr lagu depa lepas baca paper tu kan terus cakap oooo lagu bdk2 tu rupanya hahaaaha

    ReplyDelete