Tuesday, May 22, 2012

pengakuan aku feeling

aku nk buat pengakuan. sejak dua menjak ni aku ada tangkap feeling sikit.serius perasaan tu sangat menyentuh kalbu aku la. mmg rasa tu buleh buat aku tersengih sorang2. rasa mcm oh man bestnya dan ya Allah teringat-teringat ala rindu-rinduan gitu. 

ehem, ada unsur saspen tak intro??maap miss lolliyana ni bukan kisah sweet ala2 deena bahrin ok wakakaka. ingat epalejau jer buleh kuar entry saspen2???ni dia habaq hang kertas melekit punya suspen gediks haha. 

tak aku sekarang ni mmg tangkap feeling sikit la bila tgk budak-budak college aku masuk lebri bawak buku study sama-sama. lepas tu sambil salin notes sembang-sembang, gelak-gelak. lepas habis gelak budget mcm otak dah tepu hadap buku gerak satu geng pergi makan. cergas giler bab makan padahal masa dlm kelas mata klu buleh tu nak letak tongkat bagi tak tertutup. tp bila lecturer cakap class sambung next week terus mata segar mcm baru lepas mandi kat ayaq terjun.


ceria kan???berlakon jer semua tu. masing-masing muka tak tdo  buat video presentation kihkih

time makan nampak org pelik sket mula nk reka nickname pelik-pelik. mcm apa lagi perangai sekor2. hampeh tul! dah kenyang balik bilik melepak ngn rumate plak. bersembang lagi. assignment selagi esok tak dateline harap nk buat. tak tdo sampai subuh lepas tu mula la nak mengamuk printer buat hal tak leh nk print bagai. pagi-pagi tercongok depan pintu kedai printing tunggu kedai bukak nk binding assignment wakakaka.


aku tak puas hati tul tgk gambar ni. last klass masa diploma. aku ja takdak sbb ada dlm court jawab soalan org HEP tu "mengaku salah atau tidak tak hadir LDK??"aku pergi kot!!

mmg tetiba rasa wah bestnya zaman jadik student. teruk-teruk kelas ngn assigment banyak pon still ada time nak merapu ngn kawan-kawan. bestnya tak keja pon ada duet ptptn masuk. buleh gitu???kahkah..


p/s: seronok teringat jer.  nk sambung belajar balik tambah2 buat master lagi la tak :P
 

4 comments:

  1. Waaaaaaaaaaaaaa.. ko macam tau-tau je. Aku dah la baru khatam video yang nun buat untuk presentation last dinner kita tu. Touchingggggg wooooo )):


    Best kan study? Jom, sambung? Nak? Hahahahahahaha..

    ReplyDelete
  2. haih..cuba la jgn wat entry2 cmni.mana leh reverse dah..sob2..melainkn kalau ada keajaiban..kita suma keje 1 tmpt..wahhh..mmg syokk woo.tp berangan je la..

    ReplyDelete
  3. epalejau:
    eh ko tgk jugak video tu??aku pon baru tgk smlm..kebetulan sungguh hahaahaha

    sambung study??master???oh tidak aku MALAS!kihkih

    miss lolliyana:
    keja satu tempat???mmg berangan jalah..xkan ada nya kecuali hg buka bisnes amek kami keja ngn hang kehkeh..

    hanamiko sakura:
    so kamu study rajin2 yer dik :D

    ReplyDelete